Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm!MichaaBee írta:Kevesebb lesz a baloldali támadásod, ennyi. Ha erősíteni kell a középpályát, akkor megéri.Ronaldinho&Barca írta:Amúgy ha 4-4-2-ben küldöm ki a csapatot, ahol egyik szélen nincs szélső, az nem jelent semmiféle hátrányt nem?![]()
Kevesebb lesz a baloldali támadásod, ennyi. Ha erősíteni kell a középpályát, akkor megéri.Ronaldinho&Barca írta:Amúgy ha 4-4-2-ben küldöm ki a csapatot, ahol egyik szélen nincs szélső, az nem jelent semmiféle hátrányt nem?
Amíg Gamper résztvevő a kupában van vagy nincs meg a sorsolás ami 4. forduló körül lesz kb addig nyugodtanRisu92 írta:Gamperesek. Most nincs Kupám, bari meccset leköthetek? XD
Akkor add el!FtcSikiHun írta:Na ez nem rossz.![]()
Kedden vettem egy 19 éves magyar középpályást 1.000eFT-ért.
Játékszervezést edzek, és szerdán beraktam a barátságos meccsre, ma meg már felment a Játékszervezése "jó" szintre. Máris majdnem 5ször annyiért tudnám eladni
Köszi, Neked is. A gólkülönbségünk is ugyanaz, bár Te első vagy.FtcSikiHun írta:Látom a bajnokságban szinte ugyan úgy állunk, nem lesz rossz meccs. Sok Sikert!Hunter91 írta:
Oké, kihívtalak. Jövő szerdán találkozunk.
Látom a bajnokságban szinte ugyan úgy állunk, nem lesz rossz meccs. Sok Sikert!Hunter91 írta:
Oké, kihívtalak. Jövő szerdán találkozunk.
Kösz.matyi02 írta:barcafan0911 írta:Végre a tehetségkutatóm talált egy jó játékost. Pár perce szerződtettem is. Nagy pénz lesz belőle.![]()
"Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Artemon Czvetkó, és 15 éves.
További edzés nélkül Védés képessége középszerű szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy jó Védés képességű játékosod. "
Főleg, ha kapusokat edzel![]()
![]()
Gratula
Ha még áll az alku, akkor engem hívhatszHunter91 írta:Valaki barátságos meccs, jövő szerdára?
barcafan0911 írta:Végre a tehetségkutatóm talált egy jó játékost. Pár perce szerződtettem is. Nagy pénz lesz belőle.![]()
"Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Artemon Czvetkó, és 15 éves.
További edzés nélkül Védés képessége középszerű szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy jó Védés képességű játékosod. "
matyi02 írta: Az ellenfelem kupába V. osztályú és a kezdőjét játszatja, az én csapatom meg picit tartalékos is +-ba így esélyem nagyon kevés, de legalább a jegyekből jön egy adag lé![]()
14.perc 0-0 eddig semmi történés.