Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maximálisan egyetértek, ezt hangoztatom én is, hogy a madridra kell figyelni, tré formájuk,és sok sérült ide, v oda...Aprieto írta:Üdv!
Azért is érdekes a jelenlegi helyzet, mert ha ebből a sorozatból ami következik úgy jövünk ki, hogy max. 1 meccsen ikszelünk a többit behúzzuk, akkor nagyon nagy lépést tesz a csapat már most! a bajnoki cim felé.
Nem a matek számit valójában, hanem az, hogy a Real hiába húzta be a mostani meccsét is... temérdek sérültjük van. A "nagy" sorozatból n em tudom elképzelni, hogy 5-6 pontnál többet hozzanak ki. Márpedig ha igy lesz, akkor elég szépen megléphetünk tőlük.
Igen, csak a Realt nézem mert idén is úgy látom hogy valójában más nem lehet veszélyes ránk nézve. Csak ez a jelenleg gyenge Real Madrid.
Aztán lehet hogy februárban fordul a helyzet, de nem tartom valószinűnek.
Ha Xavi kiemelkedő lett volna, akkor simán nyerünk. Úgy levették a pályáról, hogy alig volt jó előreirányuló labdája. Ezen a meccsen többször is előfordult, hogy belevezette egy emberbe, elvesztette, aztán megállt. Ez nem Xavi meccse volt.gekkodan írta:Kiemelhető: Yaya Touré, Xavi, Alves.
Azért ne csak Messit említsük meg! Hahó Iniestánk is van... Csak ha ők 2en sérültek akkor széleken hát elég "furcsa" a játékunk. És attól tartok h Hleb nemhogy Messit nem tudja teljesen pótolni hanem Init sem. Ez vitathatatlan. Mindamellett h jó játékosnak tartom és még nincs formában.Etooka írta:Szerény véleményem szerint egy Messi-nyi volt a különbség!
Annak ellenére,hogy szerintem Messivel nyertünk volna,korántsem mondom azt,hogy Messifüggőség van!Ugyanis:
Szerintem Hleb még nem vette fel ennek a csapatnak a stílusát,nem érzi,mit, hogyan,kivel és mikor...Ha ő belelendül,akkor nagyban sikerül majd pótolnia Messi-t(teljesen nem lehet...)
Bojan nagyon akart,de nagyon nem ment neki,tipikusan a "nagy akarásnak nyögés a vége" című fejezet volt!Pontatlan volt,nem tudott átvenni egy labdát,sok támadást megakasztott...
Viszont,még így is simán nyerhettünk volna az Eto'o,Pique kapufával,Bojan közeli lövéseivel vagy éppen Puyol fejesével...
Nem vagyok elégedetlen,viszont nagyon bosszús.,hogy nem húztunk el a Madridtól 5,a Sevilla-tól,Valenciatól 7,Villarealtól pedig 6 pontra...
Ui.:A játékvezető nem tudom,ki volt,de jobb is...Kritikán aluli...
Hát mit mondjak krvára nem tehetett róla... Ez itt nem a reklám helye, de neked nem ártana egy szemüveg... Ha jobban megnézed a matchdays.eu-n a gólt, akkor láthatod, hogy nagyon kifelé kanyarodott, és Valdes hiába vetődött... Egyáltalán nem az ő hibája volt, én maximálisan elégedett vagyok vele!ZS10 írta:Nagyon nem játszottunk jól, de még a szerencse sem állt mellénk! Ráadásul a bíró és a partjelző tevékenysége is közrejátszott! Szerintem Valdes benne volt a gólba rendesen!
De továbbra is vezetjük a bajnokságot, és a Barcának van a legjobb csapata a világon!
Visca Barca!![]()
xavi amint megkapta a labdát 2-3 ember vette körbe keita szélen játszot tourenak meg nem ment most de nem azért minden nagy csapatnak van olyan meccse amikor nem jön össze semmi és most egyből szidni kell öket szerintem hajtottak puyol rohangált fel le dani alves is de vannak olyan meccsek amikor nem megy mondom olyan csapat nincs amelyik egy bajnokságon keresztül minden meccsen a 100%nyujtja ez egy nagyon összetartó csapat küzdenek egymásért kisegitik egymást. azt mondjuk én se értem mért nem játszatja többet bojant és pedro is kiválló képeségü technikás játékos nekem naon tetszett ahogy mozgott látszik ő sincs csucsformában de jol cselez és jól lát a pályán. A MAI BARCÁBÓL CSAK A GÓLOK ÉS A KONBINATIV TÁMADÁSOK HIÁNYOZTAK!! SZÉLEKET JOBBAN KI KELL HASZNÁLNI!!aynas írta: miért nem próbálkozunk távolról ,20-25 méterről ? ha középpályán ott van xavi, keita, toure őket nem lehetne felelősségre vonni? DE IGEN. ne kenjük már egy emberre a meccset.