Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem őt a pályára/edzésre is már gyaloghintón viszik, biztos ami biztos.visca el barca írta:3kor majd jönnek a hírek, h az első gyakorlat közben nem érezte jól magát ezért külön edzett a többiektőldanianevem írta:Na tessék, Vermaelen már a csapattal edz.![]()
3kor majd jönnek a hírek, h az első gyakorlat közben nem érezte jól magát ezért külön edzett a többiektőldanianevem írta:Na tessék, Vermaelen már a csapattal edz.
Kb. Felesleges már erőltetni. Azzal, ha kap 1-2 meccsen 10-20 percet a bajnokság végén semmivel sem leszünk előrébb, kiderülni nem fog semmi, szokni sem fogja a játékot, inkább rásérül. Legyen egy egészséges,jó alapozás és akkor a következő szezonban már lehet próbálgatni.Rivaldo11 írta:Én is azt mondom, most már inkább legyen egy egészséges Vermaelenünk a következő szezonra, biztos ami biztos alapon.
BL-döntőn kezdeni fog.Petr írta:Fb Vermaelen: "I am right on schedule to get back in the squad in April. I am looking forward to contribute to Barca's success this season!"
Remélem, hogy ez már tényleg igaz, szívesen látnám a csapatban. Ezenfelül arra főleg kíváncsi vagyok, hogy milyen teljesítményt lesz képes lehozni.
Elvileg már a futóedzéseket csapatja.Suarez005 írta:Amúgy mi van vele? Mikor fog belekezdeni az edzésbe? Decemberbe műtötték és április közepe fele nagyon boldog lennék ha pályára léphetne vagy erre semmi esély?![]()
![]()
![]()
Következtetés: te nem Messi vagy, mert nem hagytad ki a .... és most fejezzük be az ezer éves poénözöntwesterngom írta:
![]()
9, 10, 11....
Én is számolok vele. Kicsit Milito feelingje van az ő sztorijának. Én mindenesetre bízok benne, hogy láthatjuk majd Barca mezben a pályán.MQuCsabi írta:Lassan én leszek az egyetlen ember, aki fixként számol vele, s irónia nélkül kívánja neki a legjobbakat és a mielőbbi TELJES felépülést! Hajrá Thommy
Verma: 1,2,3,4...messideco írta:Én is számoltam volna vele a szezonkezdettől, de sajnos ez így egyre kilátástalanabbKívánom én is a legjobbakat!
Mindenki a legjobbakat kívánja neki, de azért az egész egyszerűen nevetséges, hogy az évek óta húzódó khv kérdésünket az átigazolási tilalom előtt sikerült úgy megoldani, hogy most kezd el könnyített edzésmunkát végezni, és senki nem tudja képes lesz-e egyáltalán még megfelelő szinten teljesíteni.MQuCsabi írta:Lassan én leszek az egyetlen ember, aki fixként számol vele, s irónia nélkül kívánja neki a legjobbakat és a mielőbbi TELJES felépülést! Hajrá Thommy