Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mess2009 írta:természetesen a lényeget ezúttal sem tudjuk, de ebből az életre szólóból az(is)jön le hogy még egy kétéveset sem tudtak belőle ki csikarni...ez bizony egy év és aztán majd meglátjuk!
Ez érdekes, mer ez az első ilyen szerződés a klub életében.looka írta:Alapvetően nem vagyok a híve ezeknek az életre szóló szerződéseknek,
Jövőre szerintem már csak 12. ember lesz a csapatban, legalábbis remélem, mert ez azt jelentené, hogy sikerült elhozni egy Coutinho-kalibert a középpályára. Szerintem még ezen a szezonon kívül maximum 2 évet marad.Cestus írta:Örülök a hosszabbításának, így biztos marad még legalább 2-3 évet. Ha a szezon végén el akarna menni, nem írta volna alá az új papírt, hiába a valószínűleg megemelt fizetés. Viszont innentől remélem tényleg megkezdődik az utód beépítése is a helyére.
MQuCsabi írta:Ha megkérdezné Ardat, hogy ő mit tenne a helyében, tuti ezt a tanácsot adná.
palesz77 írta:Na, Ini hosszabbítása hivatalos. Nem tudom még milyen feltételek mellett, Barca Twitter "#ForeverIniesta" szövege alapján gondolom addig szól amíg ő akarja
Az viszont aggasztó, hogy egyre több az ilyen eset nála, hogy ártatlannak tűnő szituációkban is összeszed kisebb sérüléseket.Chino írta:Egy szerelés után egyből odakapott a lábához és elkezdett sántikálni, szóval nem hiszem hogy kamou lenne. Annyiból viszont "szerencsés" eset, hogy nem lesznek meccsek és legalább a válogatottal sem kell mennie, hanem pihenhet. Kelleni fog az ATMA ellen.
Most akartam írni..randomguy írta:10 napot hagy ki, hivatalos.
Tőle azért az extrához kéne mondjuk 2 olyan gyilkos passz, ami ma egyszer majdnem megvolt, de nem jött össze.S.Agüero írta:M4-en ment a meccs.Sztem ma amúgy semmi extrát nem csinált, amitől agyon kéne dicsérni, jó meccse volt, de sok labdát passzolt el megint.![]()
Hát azért azok a megindulások, ritmusváltások, labdatartás, sehogy sem tudták elvenni tőle, nekem ez ma extra volt.
Valszeg nekem más a mérce nálaS.Agüero írta:M4-en ment a meccs.Sztem ma amúgy semmi extrát nem csinált, amitől agyon kéne dicsérni, jó meccse volt, de sok labdát passzolt el megint.![]()
Hát azért azok a megindulások, ritmusváltások, labdatartás, sehogy sem tudták elvenni tőle, nekem ez ma extra volt.
M4-en ment a meccs.Sztem ma amúgy semmi extrát nem csinált, amitől agyon kéne dicsérni, jó meccse volt, de sok labdát passzolt el megint.
Rengeteget számít a kondi, bár sztem nem feltétlenül a fizikum miatt, hanem azért, mert aki fizikailag tovább bírja, az fejben is tovább bírja, sokkal kevesebbet hibázik, jobb döntéseket hoz.Bob_Marley írta:Ha jól rémlik új erőnléti edzők vannak, s a Bilbao is mindig végig tudta darálni a meccseit, sokat számít a fizikum egy hosszú idényben. Sőt a mai labdarúgás alapja az atletikus képesség és jó kondi.