Andris írta:Egyrészt kaptok egy zárt topikot. Kérnék egy névlistát hozzá.
És ha akarjátok ezt a régit még archiváljuk is, h az inaktív topikba se kérdezzen senki.
Másrészt Saviola:
Talán azért röpült rá mindenki a kis kedvességeitekre, mert nehéz volt viccnek felfogni. Ahogy elnézem ez nem merült fel benned.
Kiszabott izgalmas életed lehet, ha már az untat, hogy az évente 3szor(?) előforduló torna alkalmából 3 darab 'Bocs, zárt körű fociról van szó, csak az Eurobarca volt oly kedves saját topikot biztosítani nekünk' mondatot kéne bepötyögnöd (egyébként nyilván egyet sem kell miután nem téged szólít meg, bárki is).
Az pedig nem moderátori feszítés, hogy ha valaki fennakad a gyökérségen, ez a normális emberi reakció.
Ha van is valami fajta kép rólad az emberekben, az nyilván nem szakad össze két hozzászólástól, de ha utána még így tolod tovább, akkor jó úton haladsz.
Emellett pedig nyilván teszek erre az egészre, de nem is én voltam az aki egy szimpla bocs helyett inkább oldalnyi gúnyolódást bökött ide adaléknak.
Csináltok amit akartok.
Andris,most őszintén,a második hszemet te egy percig is komolyan vetted?Őszintén fel sem merült bennem,hogy azt bárki is komolyan veszi,s ekkora hiszti lesz belőle.Hidd el,ha ez tudom,nem írok semmit.
Emellett a srác sem vette komolyan,állítása szerint,szóval,nem tudom miről van szó.Az egy dolog,hogy a Csongor átlépett egy határt,de engem miért kell ezzel egy kalap alá venni?Na,mindegy,már unom a dolgot,szóval off.
DE:
Személyeskedtem?Írtam,hogy Andris,minek szólsz bele,amihez semmi közöd?Nem.Azt írtam,hogy felesleges volt egy ilyen jellegű vitába,ami nem offtopic,ugyanis a csapatról szól,belekeverned a moderátori ,,hatalmad"..meg így lesz bezárva,úgy lesz bezárva.Ennek volt értelme?Nem.Írd le,hogy parasztnak tartod a reakciót,okés,ez a te véleményed,tiszteletben tartom,de hogy itt fenyegetőzöl azért az elég szélsőséges,vagy csak nekem sok,mert énkicsipónimon nőttem fel,nem tudom.
Erre te megjegyzést teszel az életemre,meg legyökerezel,aztán meg kioktatsz?:D Kicsit szállj vissza a földre kérlek,mert kicsit túllövöldözöl a célon.
Ebben a topicban kb. évente 3-szor van beszélgetés,amikor egyeztetjük a tornát,valamint utána,tapasztalat megosztás céljából,azon kívül halott az egész.Na most,ha 3-szor nézel be,akkor 3-szor meg pont unalmas ugyanazt olvasgatni,s szerintem érthetően leírtam miért.Már az elsővel közölve lett,hogy nem kell új ember,köszi,a másodikkal is közölve lett,a harmadikkal is..akkor ezt miért nem lehet felfogni?Miért nem lehet kicsit utánanézni annak,hogy mi a szitu,miről szól ez az egész,kik,mikor,miért játszanak,VAN-E TEGFELVÉTEL?Ehelyett valaki bejön,és ennyi: jöhetek?Ne haragudj,de ez engem zavar,így 500szorra.S ehhez képest nem írtam le a srácnak,hogy haljon éhen.Ironizáltam két sort,ti meg már sortűz elé állítanátok.S akkor csodálkozol a gúnyolódáson?:D
Ha meg beleszarsz,akkor miért irkálsz még,s miért játszod a szegény ártatlanok védőszentje szerepet?Akkor szarj bele,s nem kell beleszólni alapból.Mert te beleszarsz.
Ha meg nem,s igényed van arra,hogy engem leolts,akkor vállald fel,s lehet vitatkozni,talán értelmesen is,talán,bár azok után,hogy az én életem milyenségéről alkotsz véleményt,lehet,hogy ez nem fog menni.
Száz szónak is egy a vége,a személyeskedésből vegyél kicsit vissza,a srác meg tőlem csinál amit akar.