Élő közvetítések 09/10
- piton
- Capitá del Barça
Az oldalra (Eurobarca) holnapig fel lehetne tenni a játékosok "nyilatkozatait". Az utóbbi években volt ilyen.Sanama írta:Ibra nem tudod mit mondott?Zokneenho írta:Hát ez fenomenális volt![]()
Sikerült találnom egy Gol TV-s linket,ahol a kommentátor egyből fordította katalánról spanyolra amiket mondtak a játékosok,szóval sikerült értenem is.
Legnagyobb Abidal: Visca el Barca, visca Cataluna, de várjatok,még itt a legfontosabb: Üzenem,hogy hozzatok kabátokat,mert a gyerekek nagyon fáznak![]()
De azért amiket itt visszaolvastam,a spanyol tudás nélküli fejtegetésetek,hát eléggé vicces volt:D

Hattrick: Ádáz Pitonok
Zokneenho jó már annak, aki spanyolul tud! Egyébként nehéz nyelv? Angolhoz képest miben áll megtanulni egy alapfokot? Könnyebb vagy nehezebb mint az angol?
Ibra nem tudod mit mondott?Zokneenho írta:Hát ez fenomenális volt![]()
Sikerült találnom egy Gol TV-s linket,ahol a kommentátor egyből fordította katalánról spanyolra amiket mondtak a játékosok,szóval sikerült értenem is.
Legnagyobb Abidal: Visca el Barca, visca Cataluna, de várjatok,még itt a legfontosabb: Üzenem,hogy hozzatok kabátokat,mert a gyerekek nagyon fáznak![]()
De azért amiket itt visszaolvastam,a spanyol tudás nélküli fejtegetésetek,hát eléggé vicces volt:D
- Zokneenho
- Jugador d'estrella
Hát ez fenomenális volt
Legnagyobb Abidal: Visca el Barca, visca Cataluna, de várjatok,még itt a legfontosabb: Üzenem,hogy hozzatok kabátokat,mert a gyerekek nagyon fáznak

Legnagyobb Abidal: Visca el Barca, visca Cataluna, de várjatok,még itt a legfontosabb: Üzenem,hogy hozzatok kabátokat,mert a gyerekek nagyon fáznak

A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
nem emlékszik valaki, hogy volt amikor 3 éve is az utolsó fordulóban dőlt el a bajnokság (a madrid javára
), akkor mikor adták át a kupát?

ser del Barça es el millor que hi ha
ma már tuti nem lesz átadó
katalánul. általában úgy szokott.Pedion írta:Pep amúgy katalánul vagy spanyolul beszél?
ser del Barça es el millor que hi ha
Pep amúgy katalánul vagy spanyolul beszél?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Pep sajtótájékoztatót mutatják most, most kérdezett vmit Toure-ról a riporter, Pep kb 4másodpercet gondolkozott,h mit mondjon,de nem értek semmit se belőle...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- geridoss
- Director del Fútbol
Pep nyilatkozik, már a mix-zónában.. Szóval nem biztos, hogy most adják át a kupát :Sronaldinho89 írta:Most élőben mi van? Azt a linket én is nézem de ott még semmi. most jon majd a kupa?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Most élőben mi van? Azt a linket én is nézem de ott még semmi. most jon majd a kupa?
Messi goooooooooolalalalalalalalalalelelelelallalalalozsimiki írta:áááhh ezek a katalán kommentátorok, betegek,nagyon jók![]()
összefoglalót mutattak előbb a gólokról..

de itt sztem nem lesz átadó
akkor már csak mutatnák a stadiont,nem?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
áááhh ezek a katalán kommentátorok, betegek,nagyon jók
összefoglalót mutattak előbb a gólokról..

- ozsimiki
- Adminisztrátor
http://www.tv-tube.net/tvchannels/watch/1196/tv-3-catronaldinho89 írta:link valaki?
jó minőség,nem akad...legalábbis 25perce ezen nézem folyamatosan...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.05.16. 22:33:40-kor.

- geridoss
- Director del Fútbol
Meg tudom érteni őket, legszívesebb én is ott ugrálnék és örjöngenék az összes barcással 

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
link valaki?