OFF: Női megérzésPerrero írta:OFF: Rosszul gondolom h Presas barátunknak köze van lionel19hez

Hát ezek után nem csodálnám ha lemondanák...Oleguer írta:Ez nagy baromság volt a szurkolók részéről. A nagyobb nevű nemzetközi játékosok lemondják a válogatottat, aztán megott se fognak tartani ahol msot.
Ez nagy baromság volt a szurkolók részéről. A nagyobb nevű nemzetközi játékosok lemondják a válogatottat, aztán megott se fognak tartani ahol msot.kovinho írta:varga tamás írta:A Togo-Mali (0-2) válogatott mérkőzés után Fréderic Kanouté-t és Seydu Keitát, a Sevilla két labdarúgóját a feldühödött togói szurkolók agyonverték. Kanouté fejét szöges szíjjal verték, hogy több helyen össze kellett varrni, s emellett üveggel is fejbe dobták. A két játékos előreláthatólag 1 hónapot lesz kénytelen kihagyni. (index.hu)![]()
![]()
Ez nagyon durva. Hihetetlen mik vannak..
varga tamás írta:A Togo-Mali (0-2) válogatott mérkőzés után Fréderic Kanouté-t és Seydu Keitát, a Sevilla két labdarúgóját a feldühödött togói szurkolók agyonverték. Kanouté fejét szöges szíjjal verték, hogy több helyen össze kellett varrni, s emellett üveggel is fejbe dobták. A két játékos előreláthatólag 1 hónapot lesz kénytelen kihagyni. (index.hu)
Tudnál mondani egy csatornaszámot? Az egyikre ki van írva, de azt nem tölti be nekem, remélem Neked nem az van, mert akkor lemaradok asszem.dali írta:Most kezdödik a Kolumbia-Brazilia meccs,Ronie kezdö természetesen,Kaká és Robinho is.SopCaston nézem
Főleg László CsabávalKluivertinho írta:Tényleg csoda lett volna, ha beelőzik Nigériát.Game90 írta: László Csaba sem tett csodát:
László Csaba szövetségi kapitány második helyen végzett együttesével, Ugandával Nigéria mögött a 3. csoportban, így tovább tart a "Darvak" 1978 óta tartó vesszőfutása, azóta nem tudtak ugyanis bejutni az Afrika Kupa csoportkörébe.
Tényleg csoda lett volna, ha beelőzik Nigériát.Game90 írta: László Csaba sem tett csodát:
László Csaba szövetségi kapitány második helyen végzett együttesével, Ugandával Nigéria mögött a 3. csoportban, így tovább tart a "Darvak" 1978 óta tartó vesszőfutása, azóta nem tudtak ugyanis bejutni az Afrika Kupa csoportkörébe.
hát én az olaszoknak fogok szurkolni:LG írta:Pedig a spanyolok megint éghettek volna, ha dánok be tudják a helyzeteiket rugniA franciák meg hiába harmadikok, igy is ők vannak talán a legjobb helyzetben, hiszen még lex egy skot-olasz meccs
remélem skot győzelemel-igaz, ők meg játxanak egyet idegenben az ukránokkal, de sztem könyedén nyernek majd. Amugy nem szerettem a régi, Zidane féle FRA válogatottat, de ez a mostani Henryvel, Riberyvel, Anelkával, Abidallal, Rothennel,Diarrával, Maloudával és Benzemával egészen szimpatikus.
Az EB főtáblájára a csoportok 1-2 helyezettjei automatikusan bejutnakozsimiki írta:Azért ez nem semmi:
Jelen pillben ezek a csapatok csak 2.helyen állnak a csoportjukban,és jó esély is van rá,h ott is maradnak:
Portugália
Olaszország (Franciák 3.ak)
Törökország
Anglia
Spanyolország
Hollandia
Csehek
Szóval ugye a 2.ok játszanak oda vissza vágót egymás ellen,nem semmi párosítások lehetnek...eb elödőntőt is elbírna,nemhogy főtáblára jutást
![]()
Ne haragudj, hogy kijavítalak, de a helyes megoldás a következő. A csoport első és második helyezettjei automatikusan az EB résztvevői, és hozzájuk csatlakozik Ausztria és Svájc, így jön ki a 16.ozsimiki írta:Azért ez nem semmi:
Jelen pillben ezek a csapatok csak 2.helyen állnak a csoportjukban,és jó esély is van rá,h ott is maradnak:
Portugália
Olaszország (Franciák 3.ak)
Törökország
Anglia
Spanyolország
Hollandia
Csehek
Szóval ugye a 2.ok játszanak oda vissza vágót egymás ellen,nem semmi párosítások lehetnek...eb elödőntőt is elbírna,nemhogy főtáblára jutást
![]()
Én se igazán hiányolnám egyiket se, sőt!Rivaldo11 írta:El tudnék képzelni egy EB-t angolok, és olaszok nélkül...
De szép is lenne.Bár lehet hiányoznának, én biztos pezsgőt bontanék.