Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Gondolom csak elírás, de a "hogy" elé vesszőt írunkBob_Marley írta:Gondolom csak elírás, de ráadásul Ligue 1recrea írta:"The past two years at PSG were a waste of my time, playing the teams in Ligeu 1 is like playing Fifa on beginner level"![]()
Úgyis kitaláljátok ki mondta.
Akkor nem volt ilyen nagy pofája a gyökérnek, mikor Suarez kötőzte be kétszer, vagy Neymar után kapdosta az okos fejét. Chelsea, PSG...ez a szintje.Hétvégén meg valóban amatőr volt, olyan tizit hozott össze hogy ilyet még nem is nagyon láttam.
Gondolom csak elírás, de ráadásul Ligue 1recrea írta:"The past two years at PSG were a waste of my time, playing the teams in Ligeu 1 is like playing Fifa on beginner level"![]()
Akkor nem volt ilyen nagy pofája a gyökérnek, mikor Suarez kötőzte be kétszer, vagy Neymar után kapdosta az okos fejét. Chelsea, PSG...ez a szintje.

Akkor próbálta ki a legendary levelt..recrea írta:"The past two years at PSG were a waste of my time, playing the teams in Ligeu 1 is like playing Fifa on beginner level"![]()
Akkor nem volt ilyen nagy pofája a gyökérnek, mikor Suarez kötőzte be kétszer, vagy Neymar után kapdosta az okos fejét. Chelsea, PSG...ez a szintje.
Szerintem pont azért csináljuk mi is, meg ők is ezt, mert nem piacképes játékosokról van szó. Mindnek az egekben a fizetése, a kölcsönnél pedig gyanús, hogy a fizu egy részét a City állja. (Ugye nálunk Douglas a tökéletes példa, akinek az egészet mi álljuk.)roby122 írta:Egyébként rájuk számítani is lehetett, hogy menni fognak, de ha nem kell nekik akkor miért csak kölcsönbe mennek, nem értem. Ugyanezt csináljuk mi is.
Nekem twitter-en az jött le, hogy Mirror, de akkor mégsemTromort77 írta:http://www.skysports.com/football/news/ ... ub-on-loan
Jó ötlet lenne, én már ezt írtam korábban is. Kellene neki lehetőség ahol fokozatosan felépíthetnék.
http://www.skysports.com/football/news/ ... ub-on-loanPCsabi írta:Arsenal prepared to loan out Jack Wilshere to get first-team football. [Sky Sports News]
Ja, Mirror...
Mondjuk ez szerintem az o hibaja is, mert ugy kellett volna kialakitani most nyaron a keretet, hogy felnojon. De itt jon be az a resz, amirol nem tudunk sajna semmit ugye, hogy o azokat akarta-e elso szamu jeloltkent is, akik jottek, meg megkapott-e mindenkit, stbstb.. Mindenesetre abban egyetertek az iroval, hogy ez a nyar lehetett volna jobb is Liverpool reszrol.Tromort77 írta:Összeségében úgy tűnik, hogy a keret nem nő fel ahhoz a játékhoz amit Klopp szeretne játszani. De azért a fejlődés látszik.
Akkor mintha meg sem történtek volna...palesz77 írta:De golt asszem egyet se kaptak ilyenbol.
Nem csinalja annyit, de nem is megy ugy neki.PCsabi írta:Rosszabb, mint Busquets?![]()
Egyébként ahogy megfigyeltem, tényleg nem a leggyorsabb játékos, de olyan keresztlabdái ill. hosszú indításai vannak![]()
Rosszabb, mint Busquets?palesz77 írta:Jo gyerek nagyon, de remenykedj, hogy mar leszokott az utolso kozeppalyaskent valo cselezgetesrol..PCsabi írta:Amúgy Xhaka nagy kedvencem lesz