Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg a Hull oda fog érni Uefa Kupás helyezésre.LG írta:Nemhiszem...a legjobb 4ben a megszokott 4-s lesz, erre szinte fogadni is mernék, csupán az a kérdés milyen sorrendben. 5-ik helyért lehet csata, de nem hiszem, h Spurs ennek 1átalán a közelébe lehet. Sztem inkább Man. City, Everton, talán még esetleg Aston Villa, ezek pályázhatnak rá. A Hull City meg sztem majd kidurran, és a végére a 8-10-12-ik helyek környékére esik vissza. Aztán majd meglátjuk, de sztem vmi ilyesmi lesz.
Én különben tényleg sajnálom,ha nem viszik el Berbatovot ill. Keanet,simán az első 5ben vannak szerintem!Egyébként szerintem sem most kellett volna meneszteni,vagy előbb,vagy akkor már hagyni még dolgozni pár hetet!CFirpo3 írta:2-0 ra vezet a Tottenham a Bolton ellen. Úgy látszik, hogy idén először nyernek a bajnokságban.
Egy Liverpooltól mit vársz?CFirpo3 írta:Mázlis gól volt.
Mostanra érett be Ramos munkája...erre elküldik szerencsétlent.CFirpo3 írta:2-0 ra vezet a Tottenham a Bolton ellen. Úgy látszik, hogy idén először nyernek a bajnokságban.
Szerintem sokáig. A jelenlegi Cselziben nem érzem azt az átütő erőt mint a Jose féle csapatban. De hát meglátjuk.ozsimiki írta:4.5 év után ismét kikaptak a kékek, ez van.
már csak Jose-nak van elképesztő hazai győzelmi szériája, 100vmennyi veretlen meccsel, meglátjuk meddig.