Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
tagore
Barça B

2007.11.11. 12:37:30

Rivaldo11 írta:Nem küldeném el még Rijkaardot, részben azért, mert szezon közben vagyunk, télig mindenképp várnék. Azt hiszem LG írta, hogy ha addig átvesszük a vezetést, maradjon. Egyetértek. Jó edzőnek tartom, aki abszolút alkalmas a feladatra, de eltört benne is valami. Ha ezt a "valamit" sikerülne megtalálni, abban az esetben még sokáig ülhetne a padon, mert eredményesek lehetnénk. A játékosok felelőssége is egyrételmű. Dacból sem akarják megmutatni, hogy idegenben is megy??? Nem értem...
Viszont: .Ha a bajnoki címet nem szerezzük meg, egyértelműen mennie kell. Ennek a csapatnak ugyanis kötelező feladat.
De még bízom Frankben, remélem megoldja.

Na végre, egy normális hsz. Mások is írtak korrekt hozzászólásokat, szóval megnyugodtam, hogy vannak, akik szintén több szempontból nézik a dolgokat.
tagore
Barça B

2007.11.11. 12:36:09

"Puyol: “La culpa no es de Rijkaard, es de todos”Para el capitán blaugrana, muy afectado por la derrota, la responsabilidad del fracaso debe ser compartida entre los jugadores y el técnico "

A csapatkapitány legújabb nyilatkozata:
"Nem Rijkaard hibája volt, mindenkié. A blaugrana kapitánya úgy gondolja, a felelősség megoszlik a játékosok és a technikai stáb között."

Hm.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.11. 12:32:56

Nem küldeném el még Rijkaardot, részben azért, mert szezon közben vagyunk, télig mindenképp várnék. Azt hiszem LG írta, hogy ha addig átvesszük a vezetést, maradjon. Egyetértek. Jó edzőnek tartom, aki abszolút alkalmas a feladatra, de eltört benne is valami. Ha ezt a "valamit" sikerülne megtalálni, abban az esetben még sokáig ülhetne a padon, mert eredményesek lehetnénk. A játékosok felelőssége is egyrételmű. Dacból sem akarják megmutatni, hogy idegenben is megy??? Nem értem...
Viszont: .Ha a bajnoki címet nem szerezzük meg, egyértelműen mennie kell. Ennek a csapatnak ugyanis kötelező feladat.
De még bízom Frankben, remélem megoldja.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Richi
Jugador d'estrella

2007.11.11. 12:32:10

most lehet ezért kikezdtek de én jelenleg lecserélném Rijkaardot Murinnyóra
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.11.11. 12:15:26

húha..megint kapja! :lol: :lol: :lol: :lol:
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.11.11. 12:05:55

tagore írta: 3. rossz csere - ez is kategorikus. adott jó és adott rossz csak a Dallasban volt a Bobby meg a Jockey. Rijkaard cserélt rosszul is, jól is (Oleguer-től én is falra mászom, és rühellem, ha behozza)
Üdv a bandában. :lol:

Nekem is felfoghatatlan,h van ez a 4-3-3 és kész azon kívűl megszűnik a világ.Még a max 3-4-3 de hát az meg nem jön be.
Lehetne 4-4-2 idegenbe vagy 4-1-3-2 vagy mind1 csak vmi új, mert ez így nem jó.Sajnos ott tartunk, h a csapat hozta a szokásos kötelezőjét idegenbe. :roll:
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.11.11. 12:05:32

Sztem semmi köze a gerincességnek ehhez.
Gondolkozz már kicsit Frank fejével: "nem megy a csapatnak, ez az én hibám, vmit ki kéne taláni már" :arrow: úgy érzi, hogy még tud változtatni a dolgon, és amíg nem jönn kivülről totális presszing, hogy mondjon le, addig nem is fog. Ha egy ember úgy érzi, hogy tud még korrigálni, és jobban teljesíteni, addig nem fogja feladni. Lehet még attól rossz az itélőképessége ezügyben, és tényleg abszolút semmit nem tud már csinálni, de attól még láthatja máshogy a helyzetet. Akkor meg miért mondana le? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2007.11.11. 12:16:38-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.11. 11:59:30

LG írta: Ebben Tamással értek 1et. Akinek van gerince, az tudja mikor kell a törölközőz bedobni. Elnöknek elég kellemetlen egy edzőt elküldeni, főleg, ha jo barátságba van vele, és az valoban [auto_cenzúra] alak, aki visszaél ezzel.
Akkor sem kell egymásnak esni, és leminősíteni ennek-annak. Rijkaard alkalmatlan, ezt mindenki beláthatja. Még mindíg van, aki mentegeti, hogy nem csak ő stb...Hát tegye, engem már nem izgat ez az egész vita, előbb utóbb úgyis kirakják a szűrét, és akkor majd meglátják, hogy ki volt itt a leggyengébb láncszem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.11.11. 11:53:33

Slither írta:
varga tamás írta:Szerintem ez a tagore egy madridista bérenc.
Egyébként szégyen, hogy ez a júzer fel merte venni a kiváló, világhírű indiai írófejedelem, Rabinradath Tagore nevét nicknévként!
Fogd már vissza magad! Attól, hogy máshogy látja a dolgokat, nem kell egyből nekiesni. Meg egyáltalán honnan veszed, hogy onnan van a nickje?! :evil:

Rijkaard nem elég jó edző, más kell ide, ennyi. Nem kell egyből minden sz@rt rákenni. És hagyjuk már azt, hogy sz@r alak mert nem mond le. Lehet hogy egyesek lennének olyan idióták, hogy egy jó állásról önként lemondjanak, de egy normális ember nem fog felállni a Barca padjáról csak úgy. :?
Ebben Tamással értek 1et. Akinek van gerince, az tudja mikor kell a törölközőz bedobni. Elnöknek elég kellemetlen egy edzőt elküldeni, főleg, ha jo barátságba van vele, és az valoban [auto_cenzúra] alak, aki visszaél ezzel.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.11.11. 11:45:41

varga tamás írta:Szerintem ez a tagore egy madridista bérenc.
Egyébként szégyen, hogy ez a júzer fel merte venni a kiváló, világhírű indiai írófejedelem, Rabinradath Tagore nevét nicknévként!
Fogd már vissza magad! Attól, hogy máshogy látja a dolgokat, nem kell egyből nekiesni. Meg egyáltalán honnan veszed, hogy onnan van a nickje?! :evil:

Rijkaard nem elég jó edző, más kell ide, ennyi. Nem kell egyből minden sz@rt rákenni. És hagyjuk már azt, hogy sz@r alak mert nem mond le. Lehet hogy egyesek lennének olyan idióták, hogy egy jó állásról önként lemondjanak, de egy normális ember nem fog felállni a Barca padjáról csak úgy. :?
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.11. 11:43:11

zsoltman írta:Barátaim egy dolgot nem szabad elfelejteni a 4-3-3 ideje lejárt még otthon ok mivel mindenki védekezik a camp nouban de idegenben mindenki látja a mai fociban milyen fontos a középpálya átrohannak rajtunk ez a helyzet és a Holand az isetnért nem vátoztat a dolgon miért??????????
Hát így van, éppen ez a baj, hogy nem tud változtatni... :?
zsoltman
Jugador d'estrella

2007.11.11. 11:42:00

Barátaim egy dolgot nem szabad elfelejteni a 4-3-3 ideje lejárt még otthon ok mivel mindenki védekezik a camp nouban de idegenben mindenki látja a mai fociban milyen fontos a középpálya átrohannak rajtunk ez a helyzet és a Holand az isetnért nem vátoztat a dolgon miért??????????
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.11.11. 11:41:14

davi10 írta:Rijkaard-nak mennie kell!!!O.K hogy megnyertük vele a BL-t.De ilyen kerettel egy Getafe-től kikapunk...Mindegy hogy ki az de új edző kell!!!Mondjuk Murinho vagy Wenger :!: :!: :!:
Wenger :?: :shock: :roll:

Őt én is nagyon birom, + 1 világ 1ik legjobb edzőjének tartom, ráadásul szép játékot játxik mindig csapatával, DE kizárt, h szezon közben elhagyná az Arsenalt :(
Ő csak nyáron jöhetne :arrow: igaz, akkor magával hozhatna pár játékost is :) pl. Fabregas, Kolo Touré, esetleg Diaby
DE addig kibirni Frankel #-o ](*,) =;
Mondom, ezért volt akkor hiba, h nem nyáron történt a váltás.
Megmondom őszintén, én még Kapálót is szivesen látnám :oops: Lehet rá mondani, h ilyen, vagy olyan, de tavaly mégis átbaxta a világot, mert senki sem gondolta volna, h azzal a Madriddal bajnokságot nyer...
Meg lehet nézni a két csapat hozzáálásában a különbséget :!:
Meg hogy antifocit játxik.....Hát, ez sem volt mindig igaz rá, a Romával, vagy anno a Milánnal 1átalán nem ezt játxatta :!:
És a Barcával se tenné ezt, nem hülye ő, sőt nagyon is érti a dolgát, a világ 1ik legjobb edzője :!:
tagore
Barça B

2007.11.11. 11:34:05

Vito írta:
tagore írta: Rijkaard legfőbb hibája az, hogy nem cseszi le őket nagyon-nagyon, eljópofizgat velük, közben a fejére nőttek, utána meg ordít, meg összetöri a kispadot. Totál következetlen. Szerintem ez.
többek között nekem is ez a véleményem. de pont ez az, amit nem tesz meg, másfél éve, vagy, ha mégis, akkor azt nagyon rosszul és erdménytelenül.
a szakmai munkáért (beleértve mindent, ami a futballcsapat körül folyik) az edző a felelős!
Oké, én komolyan gondolom, hogy jöjjön új edző, kíváncsi leszek, akkor mi lesz, hogy lesz. Alig várom. Akkor térjünk vissza erre.
noname
Llegenda del Barça

2007.11.11. 11:33:00

tagore írta:1. változatlan taktika: Rijkaard hibája (MÉG EGYSZER ELMONDOM, NEM FELMENTENI AKAROM ÉN A HOLLANDOT, ÚGY LÁTOM, ITT MINDENKI SZELEKTÍVEN OLVAS)
2. a játékosok viselkedése - hát, ez elég nevetséges, tudniillik, ha én nem akarok lelkesedni, akkor hiába áll itt a főnököm, ordít, ugrál bohócjelmezben, vagy steptáncol, akkor sem fogok. Különös tekintettel arra, hogy mondjuk halálra vagyok fizetve, és már - mondjuk - a brazil válogatottal is béna voltam a 2006-os VB-n, khm....
3. rossz csere - ez is kategorikus. adott jó és adott rossz csak a Dallasban volt a Bobby meg a Jockey. Rijkaard cserélt rosszul is, jól is (Oleguer-től én is falra mászom, és rühellem, ha behozza)
4. sok sérülés????!!!!!! mi köze hozzá? komplett szakmai stáb van, erőnléti edzővel, személyi edzővel, stb.
5. támadósor tehetetlensége - hát, kérem, pontosan kell passzolni, labda nélkül mozogni, futni, nem hajpántot igazgatni, etc.
Látom te a játékosokat hibáztatod főleg, lásd Cselzi: egy sztárgyűjtemény, amelybven mégis mindenki hajtott mint egy állat, lefutották a lábukat, és ehhez igenis egy edző kellett, aki motiválja őket!Frank ugyanazt játszatja évek óta, mindneki tudja h valami új kéne, de nem.Ezt egy jó edző meg kéne tudja oldani, Franky visoznt nem tudja :arrow: kell valaki, aki igen!
Most sok megszerezhető nagyon jó edző van:Lippi,Mourinho,Hiddink,Scolari...Ki kell ezt használni és hozni valakit, aki képes megújítani a játékunkat, motiválni a játékosokat.
A Fifa egy szégyen
Vito
Llegenda del Barça

2007.11.11. 11:28:13

tagore írta: Rijkaard legfőbb hibája az, hogy nem cseszi le őket nagyon-nagyon, eljópofizgat velük, közben a fejére nőttek, utána meg ordít, meg összetöri a kispadot. Totál következetlen. Szerintem ez.
többek között nekem is ez a véleményem. de pont ez az, amit nem tesz meg, másfél éve, vagy, ha mégis, akkor azt nagyon rosszul és erdménytelenül.
a szakmai munkáért (beleértve mindent, ami a futballcsapat körül folyik) az edző a felelős!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.11.11. 11:24:42

Én is azok között voltam, akik nyáron elküldték volna, és sajnos igazunk lett. Mert ez akkor hiba volt Laportátol, h lehet rá m1 ez az évünk is. Mert szeszon közben edzőt váltani, az nem szerencsés dolog. Viszont ez az állapot sem maradhat.
Na mind1, a telet most már meg kell várni, nincs mit tenni....ha addig átvesszük a vezetést, akkor maradhat Rijkaard, ha nem, akkor meg mehet
davi10
Llegenda del Barça

2007.11.11. 11:23:53

Rijkaard-nak mennie kell!!!O.K hogy megnyertük vele a BL-t.De ilyen kerettel egy Getafe-től kikapunk...Mindegy hogy ki az de új edző kell!!!Mondjuk Murinho vagy Wenger :!: :!: :!:
tagore
Barça B

2007.11.11. 11:23:21

akkor szakmai alátámasztást kérek: miért nem Rijkaard a hibás
-a 3 éve ugyanolyan taktika miatt
-a játékosok -pályán tanusított- közönye miatt
-a rossz cserék miatt
-a sok sérülés miatt
-az utóbbi idők legjobb támadósorának tehetetlensége miatt

1. változatlan taktika: Rijkaard hibája (MÉG EGYSZER ELMONDOM, NEM FELMENTENI AKAROM ÉN A HOLLANDOT, ÚGY LÁTOM, ITT MINDENKI SZELEKTÍVEN OLVAS)
2. a játékosok viselkedése - hát, ez elég nevetséges, tudniillik, ha én nem akarok lelkesedni, akkor hiába áll itt a főnököm, ordít, ugrál bohócjelmezben, vagy steptáncol, akkor sem fogok. Különös tekintettel arra, hogy mondjuk halálra vagyok fizetve, és már - mondjuk - a brazil válogatottal is béna voltam a 2006-os VB-n, khm....
3. rossz csere - ez is kategorikus. adott jó és adott rossz csak a Dallasban volt a Bobby meg a Jockey. Rijkaard cserélt rosszul is, jól is (Oleguer-től én is falra mászom, és rühellem, ha behozza)
4. sok sérülés????!!!!!! mi köze hozzá? komplett szakmai stáb van, erőnléti edzővel, személyi edzővel, stb.
5. támadósor tehetetlensége - hát, kérem, pontosan kell passzolni, labda nélkül mozogni, futni, nem hajpántot igazgatni, etc.

Rijkaard legfőbb hibája az, hogy nem cseszi le őket nagyon-nagyon, eljópofizgat velük, közben a fejére nőttek, utána meg ordít, meg összetöri a kispadot. Totál következetlen. Szerintem ez.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.11. 11:20:10

Az a Sparta tavaly egy biztos középcsapat volt, az Ajaxot pl. egy 3-0-val küldte haza, s az idén sem okoznak csalódást, bár egy picit gyengébben kezdték a szezont.
Ja, és egy "paraszt" is lehet művelt, intelligens. Sőt!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.11. 11:17:39

Szerintem ez a tagore egy madridista bérenc.
Kép
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.11.11. 11:16:19

tagore írta:akik baromira értenek a futballhoz. (Mint mindenki Magyarországon.)
Szóval te is... (mert gondolom te is Magyarországon élsz.)
tagore írta: Két szezonban volt bajnok a Barca és nyert BL-t egyszer+ mindent, amit lehetett. Akkor jó edző volt Rijkaard? A holland válogatott a 2000-es EB-n elődöntőig jutott, azon a tornán ők játszották a leglátványosabb futballt. Az olaszok elleni elődöntőn a büntetők 99%-át kihagyták. Az kinek a hibája volt? EB-elődöntőbe vezetni egy válogatottat 39 évesen, semmi edzői tapasztalattal? Azt a sikert akkor kire lehet fogni?
Igen, az Rijkaard érdeme is volt, mint ahogy az EB-s dolog is, de akkor is és azóta is ugyanazt a taktikát próbálja erőltetni mindenhol, ezt pedig már rég kiismerték, nem tud változtatni.
tagore írta: Kik azok, akik a 16-osnál sétálgatnak, a középpályán lófrálgatnak, elrontják az összes beadást, felpasszt???? Amikor hazai pályán szépen, látványosan, eredményesen játszik a Barca akkor ki az edző?
Kik azok akik ezeket csinaljak ezt kérdezed! De inkább azon gondolkodj el hogy miért, az edző ugyanazt a taktikát próbálja réjukerőltetni amit évek alatt kiismertek, tudjak mit tegyenek ellene, ezért nemtudnak mit tenni.
tagore írta: A hisztis, primadonna Ronaldinho, elkényeztetett Eto'o, agyonsztárolt Henry mit kezdene Mourinho-val???
Ugyanazt amit a hisztis Drogbával, a Primadonna Lamparddal és az elkényeztetett Shevchenkoval. Ott sikeres volt, itt egy még jobb kerettel még sikeresebb lenne.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
tagore
Barça B

2007.11.11. 11:14:42

varga tamás írta:Na, idefigyelj te ..............
Adekvát választ csak értelmes embernek tudunk adni, te pedig nem vagy az. Ha az lennél, leszállnál a magas lóról - még mielőtt egy hatalmasat esel róla.
Az pedig, hogy ki hol lakik, honnan származik, nem jelent semmit. Történelmünk nagyjai is falun vagy vidéken születtek, mégse gondolod, hogy Széchenyi gróf, Batthyány gróf, Kossuth Lajos mentálisan retardált ember volt. Ugye? nahát, ennek megfelelően próbálj meg emberi módon viselkedni, vagy húzz el innen melegebb éghajlatra.
Üdvözöl egy egyetemet végzett hülye. :twisted:
Na, az, hogy ki "paraszt", ki nem, nem helyrajzi kérdés. Lehet valaki paraszt úgy is, hogy New York-ban születik, mint ahogy a diploma sem feltételez sem műveltséget, sem intelligenciát. Én egyfajta mentalitást kifogásolok.
A felvetéseimre érdemi választ pedig még mindig nem kaptam.

Ja, Sparta R.
A Sparta egy Marcello Lippivel is lecsúszott másodosztályba, gyakorlatilag nullszaldós kerettel gazdálkodhattak, olyan körülmények voltak, hogy még. Ezt szerintem kár idehozni. Szóval nem az Ajax-szal csúszott le a másodvonalba. Meg lehet nézni, most is hol tart a Sparta. Gyenge lábakon álló érv.

Még egyszer leszögezem: nem kívánom felmenteni Rijkaardot, egyszerűen csak értelmes, érvekkel alátámasztott, objektív hozzászólásokat még nem láttam itt, és kíváncsi leszek, vajon lesz-e.:)
Vito
Llegenda del Barça

2007.11.11. 11:14:13

tagore írta:"A játékosok pedig úgy játszanak, ahogy az edző a pályára küldi őket. " Ennél nagyobb hülyeséget már rég nem hallottam. Ez nem a megyekettő, barátom! "Jóska, fussá át, asztá vedd le a labdát, Tibi, te meg mennyé előre, oszt próbád ódarró beadni!" Szerinted ez így megy a Barca szintjén? Egy szóval se mondtam egyébként, hogy ha nyer a csapat, akkor az Rijkaard érdeme kizárólag, vesztés esetén pedig a játékosoké a blama. Erősen csúsztatsz. Természetesen ugyanaz az arány, mint ahogy most sem akartam R.-ot felmenteni, egyszerűen csak felfordul a gyomrom ettől a kategorikus, szubjektív rosszindulattól. Mert ez mellőz mindenféle szakmaiságot (igen, a szurkolóság is egy szakma, akár az irodalomban az olvasói lét), csak egyszerűen egy emberre irányul, mikor mindannyian tudjuk, hogy a futball csapatmunka. Ha tetszik, ha nem.
akkor szakmai alátámasztást kérek: miért nem Rijkaard a hibás
-a 3 éve ugyanolyan taktika miatt
-a játékosok -pályán tanusított- közönye miatt
-a rossz cserék miatt
-a sok sérülés miatt
-az utóbbi idők legjobb támadósorának tehetetlensége miatt

:?:
noname
Llegenda del Barça

2007.11.11. 11:14:11

A peimitív jelző inne egydül csak rád érvényes. Ha visszaolvasnál láthatnád h itt értelmes emberek beszélgetnek!Frank már megkapta a 2. esélyt, nem érdemel többet, mióta nincs Henk, nem megy a csapatnak, sztem többet nem is érdemes arról beszélni h hol a gond!
Látszik h képtelen feltüzelni a játékosokat, bha gólt kapunk tanácstalanul úl a padon(néha plexit zúz :twisted: )
Szép volt, jó volt, ennyi volt!
A Fifa egy szégyen
Lezárt