Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is úgy tudom, hogy igen, bár ki tudja, + még az sem biztos, hogy feljut a csapat. De azért bízom benne, az meg rohadtul nem biztos, hogy rögtön kieső lenne. Nem kéne temetni a csapatot, főleg úgy, hogy még fel sem jutottunk. Mondjuk EZ a Fradi se lenne az élmezőnyben az Első osztályban.Atesz írta:A Szolnok tudná vállalni az NB1-et?
Tudomásom szerint igen. Azt hallottam már a pénz nagy része egyben van rá. De van még 10 forduló, bármi megtörténhet. A fradi szerintem marad nb2-es szégyen szemre.Atesz írta:A Szolnok tudná vállalni az NB1-et?
És valljuk be, hogy ezt a gondolatot tőlem loptadFrank Rijkaard írta:
És remélem feljutnak, mert azért a Fradi nélkül nem ugyanaz az NB1, és valljuk meg, ha pl a Szolnok jutna fel, valszeg egy év mulva kiesnének...
Ez így van. Azokat a Fradi szurkolókat én is bírom, akik szurkolnak a csapatért, tőlem akár be is lehetnek b@szva, tényleg hihetetlen hangulatot teremtettek megint.Ordog írta: Van az a nemnormális 5% ami megnövekedik 15%-re 1-1 fájóbb vereség után... kb ez a reális, nem kell itt eltúlozni a dolgokat.
Szandi írta:csababarca írta:
honnan veszed itt bárkiről is h még nem volt kint egy meccsen se?oleguer írta: Fradi meccsen soha, és nem is leszek.
csababarca írta:
honnan veszed itt bárkiről is h még nem volt kint egy meccsen se?
oleguer írta: Fradi meccsen soha, és nem is leszek.
honnan veszed itt bárkiről is h még nem volt kint egy meccsen se?Szandi írta:Olyanok beszélnek meccses balhéról, akik még egy meccsen sem voltak kint..pff..
Pontosan, és ez a kis arány minden csapatnál megvan, a liláknál meg mindenkinél, csak arra nem vetül ennyi figyelem... Olyanok beszélnek meccses balhéról, akik még egy meccsen sem voltak kint..pff..Ordog írta:
Van az a nemnormális 5% ami megnövekedik 15%-re 1-1 fájóbb vereség után... kb ez a reális, nem kell itt eltúlozni a dolgokat.
Oleguer-t meg be kéne már kussoltatni végleg, mert egyfolytában csak provokálja az embereket. És nem csak ebben a topicban
Értem Ördög, hogy fáj a vereség. Meg hogy tegnap még 'majdmileszünkazujmagyarcsodacsapat' ma meg egy másod-harmadrangú NB2-es csapat vagytok. De légszives ne személyeskedj.Ordog írta: Oleguer-t meg be kéne már kussoltatni végleg, mert egyfolytában csak provokálja az embereket. És nem csak ebben a topicban
Csak kiváncsi voltam, hogy kisebb meccseken mi a helyzet, de tavaly sem voltak balhék, akkor idén sem lesznek.Ordog írta:Akko ne gyere Los [auto_cenzúra]!
Okés, csak 'viccnek' szántam.Perrero írta:Tegezhetsz nyugodtanVarga Tamás írta:Csongor!
Remélem, megfelelően javítottam a helység nevét!
Köszönöm a figyelmeztetést. Ami jogos, az jogos.
Ja, és a beszólongatásért Ön sem megy a szomszédba!
Szombaton Orosháza ellen. Egész nyugodtan menj ki, max. ha nem akarsz szurkolni, akkor kiülsz mondjuk a 12-13-as szektorba vagy azzal szembe, és meggyőződsz saját szemeddel a valóságról.Los Banditos írta:Úgy terveztem, hogy jövőhéten kimegyek a Fradi meccsére, de ha ilyen sok a mocsok ott, akkor nem megyek.
Tényleg, kivel is tolják a következő fordulóban?