Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán azért, mert a Sorozatok topikban nem csak a Dexterről írnak, hanem másról is?TT írta:soha nem fogom fel... amíg nem nézitek meg azt az egy-egy részt, amiről folyton kering itt a téma, miért jöttök fel és olvastok? magatoknak keresitek a "bajt", hogy aztán reklamálhassatok. vagy várjátok a spoilermentes "hű dejó rész volt" szöveget, hogy könnyebben nekivágjatok?
Basszus legalább jeleznéd a spoilert, még ha nem is olyan hű de nagy... akkor is... -.-krosz31 írta:
egy jó befejezést fel kell vezetni...ezek a szálak mind ki fognak teljesedni szerintem...most még nincs nagy gond zach-el meg quinnel de várjuk ki a végét...pradoval sem volt gond eleinte...Sanama írta:dexter 6.rész
nem tetszik, nem tetszik.
túl sok szál van már, mintha sokat akarnának markolni...
Vogel, Zach, Deb, most meg még Hannah is.
Örülök hogy újra szerepel Hannah, mert kellemes a szemnek, de nem értem, hogy lesz it tlezárás.
Elértük az évad felét, és konkrétan még semmi nem történt. Mert hát ugye utolsó évad, valaminek csak kéne történnie Dexterékkel, de már 6 rész óta csak várjuk.
Akkor végül is ha van kedved minden unalmasabb rész után megcsinálhatjuk eztferninho írta: szerk: jól van, nincs semmi baj, reméljük csak én olvastam el azt a pár sorocskát![]()
meg csináltál nekem 1 óra szabadidőt, mert így már meg se kell néznem
jól érzékelem, hogy elírtad a rész címét 3-asra és lespoilerezted nekem az új 6. részt, amit még nem néztem meg?...davi10 írta:Dexter 8x06
TUDTAM, hogy még gebasz lesz ezzel a Hanna csajjal. Biztos voltam benne, hogy még visszajön, viszont Remélem Deb azért nem hal meg...
Amúgy a rész semmi extra...
Remélem felpörgetik az évad második felét, mert ez eddig nem akkora durranás, mint ahogy ígérték.
+1 !Deus írta:XaviMessifan írta:Sziasztok!
Tudna nekem ajánlani vki jó vigjáték sorozatokat?
Blue Mountain State![]()
![]()
XaviMessifan írta:Sziasztok!
Milyen jellegu humort szeretsz?XaviMessifan írta:Sziasztok!
Én régebben mindig néztem, de aztán egyszer felszabott, mert kb amit előző rész végén felspoilereztek, azt előzetesben el is sütötték, h mit miért. Én ekkor hagytam abba, nálam szó sincs 'divatról', de sztem másnál sem.Sanama írta: egyébként mi a bajotok az előzetessel?(előzetesekkel)
akkora nagy dolgokat nem hiszem hogy lelő, hogy utána a teljes rész élvezhetetlen legyen. vagy ez is egy meno sorozatnezoi tulajdonsag?
No, megnéztem én is az új Dex-et.sjd írta:Ja, én is ezen gondolkodtam, hogy ugyan mivel fog folytatódni az évad, ha már a fő szálat kinyírták az évad közepén.bence-barca írta:Dex
Ez a rész kb úgy záródott le, mintha vmi évadzáró lenne, minden happy, együtt a család stb...
De szerintem még mindig a dokinénivel lesz valami gáz. A másik opció, hogy a milliomos srácról derül ki valami, de egyelőre ő inkább Quinn szálának tűnik ezzel az egész morális dilemmával. Aztán ki tudja, lehet, hogy nem véletlenül ment oda Dexterhez érdeklődni.