ezek akkora [auto_cenzúra] seggfejek, hogy az valami hihetetlen, szapulnak mindent, amiben benne van, hogy madridista, Perez stb.
Elhisznek minden [auto_cenzúra], még azt is, hogy Illés Béla idezerződik.
Leszólják Laportáékat LÁTATLANBAN, miután már elzavarták őket tavaly, amikor nem Mourinho lett az edző, majd szobrot állítottak neki nem is olyan rég, mait most hipp-hopp lebontottak. Annyira, de annyira ostobák ezek.
kennyke04 írta:Szégyen! Ahogy mondjátok sokan! Egyetértek! Buta, tudatlan, ostoba stb. vezetőség akasszuk fel mindet, családjukat sterilizáljuk! Gratulálni tudok csak, és a fejem a falba verni miattatok! Ne haragudjatok meg, de agyférfinemiszervet kapok tőletek, ennyire buták nem lehettek! Tizenpárévesen nem kell lógatni az e-péniszt és(?)/vagy női 6.érzékkel megjósolni mi lenne a jó a csapatnak, mert "FMbevazzemindenévbenextraduplahiperszupameghipláztam me' eccerűen ISTEN vagyok"! Nem tudom kinél olvastam itt a fórumon, hogy atomot erre a topicra, de már úgy vélem 2 atom se lenne elég... 1kicsi pont vagyok én is a csapat szurkoló táborában, de néha elsírom magam, hogy kik szurkolnak még ennek a csapatnak... NÉZZETEK MAGATOKBA KIKET SZIDTOK ÉS TI MIT TETTEK MÉG A CSAPATÉRT, AZON KÍVÜL H A ZSIBIN VETTEK 1000FT-ÉRT EGY "NÁJKI BARSZA" MEZT! (elnézést a józan gondolkodású [nem az alkoholra gondolok itt] olvasóktól és a modiktól, de józanul még az eszem gyorsabb, most a kezem nyert, de előbbi se bírta már tovább)
Szívemből szólt, akármit is mondtok, persze a bant megérte, én ezért nem írogatok ilyeneket