Ez már tűrhetetlen,nem elég a csapat baja,még itt van ez is!Most legalább kiderül kik voltak a lókötők!Amit Deco csinált(ha igaz persze),azonnal el kell küldeni a csapattól,ha meg úgyis elmegy nem tudom mért kell "titkolni"!Ebben a szezonban nem sok értékelhető meccse volt amúgysem,mintha motivációs gondokkal küzdene,és ez baj sajna mert jó játékos!"Majdnem" ugyanaz igaz Dinhora is,csakhát őt szerintem ki is kezdték rendesen!Nem ezt érdemelné(még ha hibás is)vajon félnek bejelenteni hogy elmegy?Mitől ijedtek meg,a szurkolók előtt már a sajtó úgyis lejáratta,(állítólag)már ki sem mer állni eléjük!PEDIG AKÁRKI-AKÁRMIT MOND Ő A BARCELONA LEGNAGYOBBIKAI KÖZÉ TARTOZIK!Megérdemelné a tisztes búcsut,ha már így alakult SAJNA!Eto'o-ról meg nem tudom elképzelni,hogy pont a Real ellen ne akart volna játszani,az ő elküldését azért érdemes lenne megfontolni(de már lehet hogy ő sem akar maradni EZ HIHETETLEN!!!!)Itt már "legfelül"is komoly gondok vannak!Laporta elnök úr is elvesztette a fonalat,de csak remélni lehet,hogy az ősztől megtalálja!Guardiola az új edző OK,Messi az 1 számú játékos(aki ugye megy az olimpiára az ősz elején!)OK,de vajon kik lesznek a többiek,persze az ittmaradtak mellett:Xavi,Iniesta,Puyol.....,na meg persze a fiatalok(akikre szerintem ebben a szezonban túl nagy teher hárult/jó lenne ha ősztől nem így lenne,mégha igen tehetségesek is!/)Eto'o helyett Benzema/hát egyből közel sem biztos,hogy beválik/nem rossz vagy talán Drogba(ő szerintem oda megy ahova Morinho),David Villa lehetne talán EGYBŐL a legjobb megoldás,dehát őt se csak a Barca akarja!Dinho szerintem pótolhatatlan/őt maximum megközelíteni lehet,pl.David Silva vagy egy jó Henry,mégha teljesen nem is az a posztja!/Mindenesetre most már ezek a dolgok Guardiola kezében vannak legfőképpen(na meg az"igazolandó"játékosokéban)!A jövő héttől majd tisztul a kép,mikor megismerjük az új"mester" elképzeléseit!Addig is ne szerezzük meg azt az örömöt a madridistáknak,hogy még az atletico is megelőz,egy Murcía nem lehet ellenfél!Vagy mégis?REMÉLEM ÖSSZESZEDI MAGÁT EZ A CSAPAT,MÉG EGYSZER UTOLJÁRA,ÉS MOST MÁR ÚGY BÚCSÚZNAK AHOGY JELLEMZŐ VOLT RÁJUK.GYŐZTESEN!!!!CSAK A BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!