Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tv2!Tények!foci.hu Hajrá mickolc,Hajrá DVTK topicba írta egy Diósgyőr nevezetű ürge.Ordog írta:Kitfisto hol hallottad ezt a hülyeséget??? Már megint csak lódítassz:D 30-an egy 10 évest??? Ne legyél már ostobaKitfisto írta:Csak gratulálni tudok a fujpest szúrkoló táborának....
30-an megtudtak verni egy 10 éves gyereket aki egyedül volt.Gratulálok....![]()
Vki más hallott vmi ilyesmit
Kitfisto hol hallottad ezt a hülyeséget??? Már megint csak lódítassz:D 30-an egy 10 évest??? Ne legyél már ostobaKitfisto írta:Csak gratulálni tudok a fujpest szúrkoló táborának....
30-an megtudtak verni egy 10 éves gyereket aki egyedül volt.Gratulálok....![]()
Keckemétnek 94/95ben volt esélye a feljutásra, de az akkori öreg játékosok eladták az egyik fontos meccset.... Eredmény Diósgyőr-KTE 7-1....JONNY GREENWOOD írta:lion !redlions írta:Megkezdődött a [auto_cenzúra] 2005/06-os magyar bajnokság...Remélem lesz egy pici színvonal emelkedés....
![]()
REAC-MTK 1-2
Tatabánya-Lombard 1-1
Sopron-Honvéd 1-1
DVSC-ZTE 2-1
Pécs-Kaposvár 2-1
Vasas-Győr 1-2
Meg tudod nekem mondani kecsó nem nb1-es soha, nincs is nb1es bács-kiskunban utoljára a tiszakécske volt.
Nekik már régóta drukkoltunk, mert apám onnan van de ott is eladták a csapatot és már csak rohad ott is a pálya....
Ezt meg sem hallottam LG.LG írta:Ezért én abszolut nem lexek szomoru! Sosem szerettem a Fradit..sot! Hajrá UjpestEnrique írta:Ha követed a 'magyar futballéletet' (?????), akkor az is lejönne h a fradika nem lesz sehol idén. Elherdálták ott IS az összes pénzt..Kitfisto írta:Remélem a Kaposvár legalább az elsö 10-ben ott lesz a Fradi meg remélem ott lesz az 1. háromban.![]()
Ezért én abszolut nem lexek szomoru! Sosem szerettem a Fradit..sot! Hajrá UjpestEnrique írta:Ha követed a 'magyar futballéletet' (?????), akkor az is lejönne h a fradika nem lesz sehol idén. Elherdálták ott IS az összes pénzt..Kitfisto írta:Remélem a Kaposvár legalább az elsö 10-ben ott lesz a Fradi meg remélem ott lesz az 1. háromban.
lion !redlions írta:Megkezdődött a [auto_cenzúra] 2005/06-os magyar bajnokság...Remélem lesz egy pici színvonal emelkedés....
![]()
REAC-MTK 1-2
Tatabánya-Lombard 1-1
Sopron-Honvéd 1-1
DVSC-ZTE 2-1
Pécs-Kaposvár 2-1
Vasas-Győr 1-2
Az nem olyan biztos...Enrique írta:... a kieséstől.Kitfisto írta:Lipcsei,Tőzsér,Taki,Lackkó,Budo,Lali...Ezewk megmentik a csapatot.![]()
Azért még ott van Dini Lipcsei,Tőzsér,Taki,Lackkó,Budo,Lali...Ezewk megmentik a csapatot.Enrique írta:Ha követed a 'magyar futballéletet' (?????), akkor az is lejönne h a fradika nem lesz sehol idén. Elherdálták ott IS az összes pénzt..Kitfisto írta:Remélem a Kaposvár legalább az elsö 10-ben ott lesz a Fradi meg remélem ott lesz az 1. háromban.
Ha követed a 'magyar futballéletet' (?????), akkor az is lejönne h a fradika nem lesz sehol idén. Elherdálták ott IS az összes pénzt..Kitfisto írta:Remélem a Kaposvár legalább az elsö 10-ben ott lesz a Fradi meg remélem ott lesz az 1. háromban.