Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki mondta, hogy én nem szórakozásból játszom? Luihoz hasonlóan mi is tétben játszunk ugyan, de nem nagy tétben. A barátok meg azért barátok, mert ilyen kicsinyes dolgok miatt, mint mondjuk egy 1000-es elvesztése, nem ugrik a másik torkának. Egyébként meg nálunk ilyen kimondatlan szabály, hogy a győztes vesz valami piát és azt közösen elfogyasztjuk...faithnomore írta:én sajnállak téged, mert én szórakozásból játszok pókert haverokkal, és baromi jól megvagyunk anélkül hogy elszednénk egymás pénzét
így semmiféle harag nem is alakulhat ki közöttünk, tökéletesen megvagyunk, sajnállak hogy ez a fajta szórakozás nem adatik meg neked
szerk: remélem nem értettelek félre, arra értettem hogy én valós pénzben nem játszok soha, hanem mondjuk zsetonokkal
Szerintem mindenképp értékek nélkül, mert ahány társaságban toltam én eddig annyi féle volt a zsetonok értéke.barca6 írta:ertékekkel vagy nelkuluk?
valaki legyszi megnezne?ertékekkel vagy nelkuluk?barca6 írta:Milyen ez a poker készlet?
értékek:
5-100drb
10-100drb
25-100drb
50-100drb
100-100drb
A zsetonok 11.5 grammosak,2 pakli kártya,1 dealer,5 kocka.
Vagy esetleg jobb ha értékek nélkül veszem?
http://i54.tinypic.com/amxk3p.jpg
Vagy esetleg úgy is lehet, hogy megiszik a körben a legrosszabb egy bizonyos mennyiségű alkoholtlui1698 írta:Annyiban egyet értek PUYOL-lal, hogy a poker úgy az igazi, ha van tétje.
Viszont nem feltétlenül muszáj, hogy lóvéba játszák.
Lehet kitalálni dolgokat amikkel helyettesíthető a pénz.
Igaz mi is pénzben szoktuk, de semmi komoly max. egy ezres/party.
én sajnállak téged, mert én szórakozásból játszok pókert haverokkal, és baromi jól megvagyunk anélkül hogy elszednénk egymás pénzétP.U.Y.O.L. írta:A legnagyobb tisztelettel mondom....úgy nem lehet! Ha nincs tét, nincs értelme.faithnomore írta:hát én pénzben biztos nem játszok, csak pusztán szórakozásból
Itt az lenne a tét, h ha kiesel nem tudsz tovább játszani és nem kerülsz be a döntőbe.P.U.Y.O.L. írta:A legnagyobb tisztelettel mondom....úgy nem lehet! Ha nincs tét, nincs értelme.faithnomore írta:hát én pénzben biztos nem játszok, csak pusztán szórakozásból
A legnagyobb tisztelettel mondom....úgy nem lehet! Ha nincs tét, nincs értelme.faithnomore írta:hát én pénzben biztos nem játszok, csak pusztán szórakozásból
Csináltam számlát, a kort az nem volt kötelező beírni. Pénzt mondjuk majd nem tudok rá tenni, nem mintha akarnék, van az máshol nekem.ozsimiki írta:meg kell adni a címet, (irszám, város, utca,hsz) nevet, szül idő, stb,stb,stb szóval elvileg te nem fogsz tudni saját számlát csinálni még.S.Agüero írta:
értem, köszi.
Számlát azt csinálok majd magamnak, ahhoz csak felhasználónevet kell megadni meg jelszót meg ilyeneket csak ugye? Nem kell pénzt rá tenni ugye?
utalni nem kell ahhoz hogy játszhass a freeken,és a play money asztalokon.
szóval pénz nélkül lehet regelni,és játszani bizonyos versenyeken.
meg kell adni a címet, (irszám, város, utca,hsz) nevet, szül idő, stb,stb,stb szóval elvileg te nem fogsz tudni saját számlát csinálni még.S.Agüero írta:
értem, köszi.
Számlát azt csinálok majd magamnak, ahhoz csak felhasználónevet kell megadni meg jelszót meg ilyeneket csak ugye? Nem kell pénzt rá tenni ugye?
Kicsit butaság, mert freeken is indulhatsz,de ha ott nyersz,nem tudod kiutalni (és fel sem majd ha úgy alakul) majd a hamis cucc miatt.sjay írta:ozsimiki írta: persze, a lényeg,h starsos acc legyen. csak nehogy véletlenül a sunday millionra nevezz (215$) az eurobarca bari helyett
Én ezért adtam meg kamu adatokat
persze, a lényeg,h starsos acc legyen. csak nehogy véletlenül a sunday millionra nevezz (215$) az eurobarca bari helyettfaithnomore írta:megennélek reggelire Frogsjay írta:Én is indulnék, ha ingyenes, van is Acc.-om.
Egyébként Juanito, ellened különösen izgalmas lennebeülök a gép elé napszemüvegbe hogy véletlenül se tudd milyen lapom van
![]()
![]()
apám játszik pókert állandóan, nem tudom hogy u.a. ip címmel csináljak új acc-ot vagy én is be tudok jelentkezni az övével erre a játékra?