Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem láttam hála istennek az időmérőt, csak olvastam a híreket. Ez a folyamatos magyarázkodása tényleg kiakasztó már.2013-ban nyert utoljára, sztem ez mindent elmond...Nero. írta:Majd Raikkonen segit, jaaaa, hogy a 11. helyrol indul![]()
Előzőleg jött ez fel, s ha versenytempó, akkor meg megbízhatóságot is vegyük ide, abban is jobbnak tűnik a Mercedes.S.Agüero írta: A fejlesztési verseny majd versenytempóban kiderül.
A fejlesztési verseny majd versenytempóban kiderül.Bob_Marley írta:Suzukai szüzesség is elveszítve, Lewis esélyt sem adott senkinek. Ezért is volt korai fejlesztési verseny hátrányról beszélni, egy gyors pályán virtuális Mercedes 1-2, majdnem fél másodpercet adva a többieknek. Szép volt Lewis
Én csak azt látom hogy megint fele annyi pontja van mint az aktuális csapattársának, a többi csak duma. Érdekes, hogy pont mindig vele tortenik valami.S.Agüero írta: Mondjuk erről tényleg nem ő tehetett, hiába szapulod folyamatosan.
AZért van ott, hogy VB címet nyerjen a csapatnak és az egyénit is behúzza.Kovbal88 írta:Ha meg se próbálja az előzést, akkor abban mi az izgalom, azért a Mercivel ma nagyon könnyen adta magát. Nem azért van ott, hogy okosan versenyezzen, hanem látványosanBob_Marley írta:Általában elölről indul.Pont ebben fejlődött sokat az utóbbi években Hamilton, hogy többet ésszel mint erővel. Vettelnél sok vita volt, hogy holttérben lehetett Raikkonen stb, de ő láthatjuk mire ment az erőlködéssel, szerencsétlen hármas baleset lett belőle.
Ha meg se próbálja az előzést, akkor abban mi az izgalom, azért a Mercivel ma nagyon könnyen adta magát. Nem azért van ott, hogy okosan versenyezzen, hanem látványosanBob_Marley írta:Általában elölről indul.Pont ebben fejlődött sokat az utóbbi években Hamilton, hogy többet ésszel mint erővel. Vettelnél sok vita volt, hogy holttérben lehetett Raikkonen stb, de ő láthatjuk mire ment az erőlködéssel, szerencsétlen hármas baleset lett belőle.
Az a baj Hamiltonnal, hogy idén egy jó futama volt, a belga nagydíj, ahol megmutatta, hogy remek pilóta. Amúgy csak végigmozizta a futamokat. Azért egy világbajnoktól többet várnék.Bob_Marley írta:Győzelem elmaradt, de okosan Lewis hozott egy biztonsági futamot a végén, kockáztatás nélkül és nőtt is az előny. Vettel nagyot ment, ezt azért meg kell jegyezni.
én nem aggódom, ha most sikerült feljönni utolsóról 4. helyre(úgy, hogy csak Kimi esett ki előle)Nervo írta:Vettelnél lehet váltó csere lesz japánban....![]()
Innentől gratula Haminak!!!
nem úgy tűnik, hogy nézed a versenyeket, mert a Lewis-istenítésen kívül mást nem olvasok tőled, azt pedig, hogy a Ferrari megelőzte a Mercedest, nem csak én gondolom:Bob_Marley írta: Erre írtam, hogy biztonságot hozott Lewis, s igen megvan, hogy gyorsabb volt Vettel. Lássuk mire mennek majd Japánban és a többi helyeken. Időmérőn is jobb volt a Ferrari, s nem az újjal. Mindenki tudta, hogy Szingapúr és Malajzia kevésbé fekszik a Mercedesnek. Aztán mégis ott volt elől Lewis. Tudjuk mák, arról nem beszélünk, hogy ez egy csomag és megbízhatóság, tempó, pilóta adja az egészet. Lewis idén élete formájában van kb, s nagyon stabilan hozza a pontokat, győzelmeket. Ma talán kevésbé volt meg a tempó, ez igaz. Előzőleg meg az RB-nek fekvő pályán volt végig jobb Lewis mint RIcciardo. De mondom legyen így, már mindenki megelőzi a Mercedest, pontokban nem látni.
off:
Kicsit vegyél már vissza az arcodból, mert nem a fenekedből rángattak elő, nézem a versenyeket képzeld el.
Erre írtam, hogy biztonságot hozott Lewis, s igen megvan, hogy gyorsabb volt Vettel. Lássuk mire mennek majd Japánban és a többi helyeken. Időmérőn is jobb volt a Ferrari, s nem az újjal. Mindenki tudta, hogy Szingapúr és Malajzia kevésbé fekszik a Mercedesnek. Aztán mégis ott volt elől Lewis. Tudjuk mák, arról nem beszélünk, hogy ez egy csomag és megbízhatóság, tempó, pilóta adja az egészet. Lewis idén élete formájában van kb, s nagyon stabilan hozza a pontokat, győzelmeket. Ma talán kevésbé volt meg a tempó, ez igaz. Előzőleg meg az RB-nek fekvő pályán volt végig jobb Lewis mint RIcciardo. De mondom legyen így, már mindenki megelőzi a Mercedest, pontokban nem látni.Messithebest írta:te nézed a versenyeket is vagy csak a végeredményekre nézel rá?Bob_Marley írta:Nem tudom, hogy sikerült leszűrni, hogy a Mercedest megelőzte volna a Ferrari a fejlesztési versenyben, miután Hamilton a szünet óta szárnyal és az új fejlesztések jól működnek Lewis kocsiján, de legyen így hogy megelőzték őket. Lewis a parádés formájának köszönhetően megfordította az állást és bőven a maga javára billentette a mérleget.az megvan hogy Vettel körönként 1 mp-t vert Lajosra az új motorral?
Megnéztem vola, mire elég a mákember parádés formája, ha előző futamon nem esnek ki hárman is előle, köztük a legfőbb rivális, illetve ezen a hétvégén is nagyon valószínű, ha két Ferrarinak nincsenek technikai problémái, akkor mindkettő simán előtte ér célba.Messithebest írta:te nézed a versenyeket is vagy csak a végeredményekre nézel rá?Bob_Marley írta:Nem tudom, hogy sikerült leszűrni, hogy a Mercedest megelőzte volna a Ferrari a fejlesztési versenyben, miután Hamilton a szünet óta szárnyal és az új fejlesztések jól működnek Lewis kocsiján, de legyen így hogy megelőzték őket. Lewis a parádés formájának köszönhetően megfordította az állást és bőven a maga javára billentette a mérleget.az megvan hogy Vettel körönként 1 mp-t vert Lajosra az új motorral?
te nézed a versenyeket is vagy csak a végeredményekre nézel rá?Bob_Marley írta:Nem tudom, hogy sikerült leszűrni, hogy a Mercedest megelőzte volna a Ferrari a fejlesztési versenyben, miután Hamilton a szünet óta szárnyal és az új fejlesztések jól működnek Lewis kocsiján, de legyen így hogy megelőzték őket. Lewis a parádés formájának köszönhetően megfordította az állást és bőven a maga javára billentette a mérleget.