Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez sztem is igaz.noname írta:Én Cannavaronak nem örültem volna annyira mint Thuramnak. Sztem egyikben sincs több 2 évnél. Cannavaro pedig nem viselte volna el a cserepadot, de Thuramnak nem hinném h bármi baja lesz vele.
ÉS PERSZE VILÁGBAJNOK: 1998!!! EZT KIFELEJTETTED...Los Banditos írta:Isten hozott Lilian!Sok sikert a csapatban!
Lilian Thuram
Teljes neve:Lilian Ruddy Thuram Ullien
Születési helye,ideje:1972.január 1.,Pointe-á-Pitre
Magasság,súlya:185,78 kg
Klubjai:Portugais Fontainebleau,FC Fonteinebleau,Melun,Entente,Fontaineblabeu,AS Monaco (1990-96) AS Parma (1996-2001)Juventus(2001-06)Barcelona(2006-)
Sikerei:Olasz bajnok(2002,2003)Olasz-kupa győztes (1999),Olasz szuperkupa győztes(1999,2002,2003)Uefa kupa győztes(19999)Európa bajnok 2000)Konföderációs kupa győztes(2003)
Én nem.Jó,hogy idejött!!!!!!Atesz írta:Nagyon helyes, és milyen sokan mondták mielőtt idekerült, hogy ne vegyük meg, mert öregdoki írta:Pontosan!Kicsit lassult,de rutinból helyezkedéssel megoldja a feladatát kivállóan!
Nagyon helyes, és milyen sokan mondták mielőtt idekerült, hogy ne vegyük meg, mert öregdoki írta:Pontosan!Kicsit lassult,de rutinból helyezkedéssel megoldja a feladatát kivállóan!
Ez tökre így van: Rohadt Jó VédőAtesz írta:A videó alapján kijelenthetjük, hogy egy rohadt jó védőt szereztünk
nekem ez a filmecske nagyon tetszikCharlie írta:Thuram munkában
C.