Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Látom megint az ülök a klaviatúra mögött és hülyeségeket beszélek rész van nálad...gnorbert írta:Csak hogy tudjam, mivel kerülhetem el (ha bevezetik a "nem javasolt" véleményedet)...
Nem... csak beszélgettünk, mint ahogy mások is szoktak. Gondolom Neked is van véleményed és megosztod másokkal.gnorbert írta:Azért elmondod a nagyközönségnek is?
Már megint túldramatizálsz és pánikot keltesz...gnorbert írta:Ha már így véletlenül kiderült, engem érdekelne hogyan/mivel szankcionálnál? Meg hogy kiket, és miért?
ÁLLJ!gnorbert írta:Superlama!
Egyébként örülnék ha részletesebben kifejtenéd ezt a "Bercy által javasolt" "szankcionálni kellene dolgokat" gondolatot...
Kedves haze!haze71 írta:Nem akarok írásban túl sok időt vesztegetni a gondolataim megosztására, de azért azt elmondanám, hogy az előző hozzászólásaim az előző meccs élményei alapján képződtek, amire reagált Láma is és Berci is, pedig ott sem voltak... Kár is, hogy nagyon belekezdtünk ebbe a témakörbe itt a fórumon, mert nem biztos, hogy ez a sok oksság jót tesz a csapatszellemnek. Az utolsó (előtti) mondatként annyit azért hozzáfűznék, hogy a hozzáállással nekem semmi bajom nincs, mindenki kiad magából annyit, amennyire képes. Csak néha ez kevés...
Aki itt játszik sztem mindenki tisztában van az erényével és gyengeségével!dopi írta:Az túl ideális lenne ha mindenki tudná a dolgát, ha mindenki ismerné a saját gyengéit, ha mindenki képes lenne előbb a saját teljesítményét értékelni a másiké helyett...és túl eredményes is lenne ha mindez így lenne. Én mindenesetre mindent meg fogok tenni annak érdekében hogy az engem ért kritikákra méltó választ adjak, csak aztán nehogy majd ez legyen a gond...
Igazad van.Bercy írta:Az a baj (és talán ezért nem működünk jól csapatként), hogy a vereségek után csak az egymásra mutogatás és a bűnbak keresés a fő cél!
Pedig ha mindenki önkritikát gyakorolna akkot talán sokkal eredményesebben játszhatna együtt a csapat!
Az a baj (és talán ezért nem működünk jól csapatként), hogy a vereségek után csak az egymásra mutogatás és a bűnbak keresés a fő cél!gnorbert írta:Szevasztok!
Már annyiszor írtam eposznyi hsz-eket ezekkel a dolgokkal kapcsolatban annó, most csak pár gondolat/tény:
Annak idején (amikor a HFCB első alkalommal benevezett a TippMix bajnokságába) sokan óvtak, és mondták nekem hogy:
"lehet hogy nem oda kellene mennünk, mert az egy igen erős bajnokság, erős (olykor erőszakos) sok-sok éve együtt edződő csapatokkal, és sok negatív élmény fog érni bennünket, és bla-bla-bla...".
Úgy gondoltam hogy - javarészt felnőtt emberekként - megbírkózunk a dologgal, de utólag már belátom: tévedtem.
Nem bírtuk elviselni a vereségeket, rengeteg rinya/hiszti volt meccsek után, aztán a hsz-ek a fórumon... Déjá vu
Határozottan emlékszem olyan meccsekre, ahol vezettünk is (gólokkal!!) és amelyek végül mégis vereséggel fejeződtek be.
Legalább 5-6 ilyen mérkőzés volt (akárcsak legutóbb csütörtökön - tessék, ismét hiba a Mátrixban!).
Íme az akkori, 2005-2006-os statisztikánk (17 csapat küzdött):
13. Hungarian Fc Barcelona 24 meccsen 8 győzelem 2 döntetlen 14 vereség 101-143 (rúgott-kapott gól) 26 pont
Egy erős bajnokságban, kemény ellenfelekkel szemben.
Egy első idény.
Véleményem szerint (amivel kib*szottul egyedül voltam) ez tökéletesen elfogadható volt.
Most, ezt a gárdát az első 8-ba várom, ami a helyes mentalitással, hozzáállással nem egy "mission impossible"
"...magunk szórakoztatására játszunk..."
Ez a kulcsmondat, és sokkal fontosabb, mint amilyennek az első pillanatban hallatszik.
További írtózatosanborzasztóanelképesztően fontos gondolatok:
- "...ne keseredjünk el, ha nem jönnek össze a dolgok..."
- Ne felejtsük el: mi ELSŐSORBAN szurkolói Csapat vagyunk...
- Ne görcsöljünk, bízzunk magunkban, és bízzunk egymásban a pályán
ufff...
Semmi gond!Gábor no.:2 írta:Bercy! Mégegyszer bocs a telód miatt!