Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is nagyon érdekli, az más tészta hogy nem az a legfontosabb. Nem az a típus aki tesz arra hogy kap-e egy aranycipőt vagy sem.Varga Tamás írta:Engem pedig izgat, és nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel. És akármennyire nyilatkozza Samu, hogy őt sem izgatja, nehezen tudom elképzelni. Egy ekkora egójú csatártól ez elképzelhetetlen.LG írta: Etoo meg engem nem sűrűn érdekel, h gólkirály lesz-e, vagy nem. Ha nem, köszenje saját magának
Engem pedig izgat, és nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel. És akármennyire nyilatkozza Samu, hogy őt sem izgatja, nehezen tudom elképzelni. Egy ekkora egójú csatártól ez elképzelhetetlen.LG írta: Etoo meg engem nem sűrűn érdekel, h gólkirály lesz-e, vagy nem. Ha nem, köszenje saját magának
Szerintem fontosabb dolga Eto'onak, hogy rápihenjen a United elleni döntőre, mert mostanában elég gyenge játékot mutat. (épp most néztem meg, a szezon eleje-közepe fele milyen okosan oldotta meg a helyzeteit, most pedig szinte mindig a rossz megoldást választja). Szerintem ez a fáradtsága miatt van, ráadásul Samu is azt nyilatkozta, hogy nem érdekli a gólkirályság. De úgy is Pep mester dönt.Varga Tamás írta:És megakadályoznád Samut a góllövésben, és az esetleges Pichichi-díj elnyerésében?kovinho írta:...
Ugye, nem.
És ha ma nyerne a Real, én akkor se a tartalékokkal állnék ki holnap. Az nem ránk vallana. Ne "rondítsuk" már el a szezon végén a mutatóinkat. Olyan csapattal kell felállni, amely esélyes a győzelemre.
És megakadályoznád Samut a góllövésben, és az esetleges Pichichi-díj elnyerésében?kovinho írta:Ha ma hivatalosan is bajnokok leszünk, akkor holnap egyértelműen a B csapatot kezdetném. Ha véletlenül nyerne a Madrid, akkor egy ilyen AB jellegű csapattal állnék ki, hogy zárjuk le végre, és legyünk bajnokok.
Ha tényleg bajnokok leszünk már ma éjfélkor, akkor:
Pinto, V. Sanchez, Puyol, Caceres, Sylvinho, Busquets, Keita, Guddy, Pedro, Bojan, Hleb.
Eltaláltad!bali 15 írta:Ugye ma este zgye ha veszít a Madrid akkor már mi vagyunk a bajnokok?
akár egy döntetlen esetén is mi vagyunk a bajnokok.Ugye ma este zgye ha veszít a Madrid akkor már mi vagyunk a bajnokok.
Jó lenne tényleg a Real pontvesztése, így már ma lehetne inni a csapat egészségére. Nem győznék dicsekedni a kocsmában az eddigi két trófeávalozsimiki írta:Már ma este ünnepelhetünk!
Holnap pedig egy majdnem b sort akarok látni a pályán...
Én egy picit szívesebben ünnepelném holnap,élesben a bajnoki címet.Szal nem bánnám,ha ma még nem lenne letudva.ozsimiki írta:Már ma este ünnepelhetünk!
Holnap pedig egy majdnem b sort akarok látni a pályán...
Ismerve Guardiolát, én arra számítok, hogy most még nem tartalékol, csak az Osasuna ellen majd. Esetleg ha madridi botlás lesz... Amúgy mielőbb szeretné már lezárni ő is a bajnokságot, és akkor most négy napon belül kétszer ünnepelhetnének, s még így is maradna másfél hét, hogy készüljenek a Manchester ellen. Remélem, az Osasuna ellen Iniesta és Henry is pályára lép legalább 20-30 percre, máskülönben lehet, hogy a BL-döntőn sem kezdenek.currahee írta:a meccshez pedig annyit h remélem Guardiola most már valamennyire pihenteti majd a BL-re a várható kezdő emberek egy részét!