Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem már nem, mivel levonultak már a pályáról, kiürült a Nou Camp. TV3 meg átkapcsolt.Rivaldo11 írta:Szerintem nefürgyéle'. Lehet hogy még lesz ma kupaátadás.S.Agüero írta:Vége? (mert akkor megyek fürödni)
Úgy látszik, őt mindenki taslizzaRivaldo11 írta:Mintha ezt a Pepe Costát taslizta volna Messi a klub vb bronzmeccse alatt.
Annyit értek spanyolul mint kb kínaiul.. de talán Xavi vagy valaki elején említette a Presidentét.. de nem mernék fogadni benne.danko94 írta:És azért is, hogy senki nem említette meg...shearer09 írta:Kar hogy Laporta nem beszelt.
Nem Tito, Pepe Costa az, szerintem.lui1698 írta:Pont akkor mikor volt az a videó amit Messi tarkóncsapja.levproff írta:Mondtam.![]()
Egyszer már volt belőle valami vita.
Akkor az lett a vége, hogy ő Tito, csak kicsit le van amortizálva.
Végül majd csak kiderül, hogy nem is.
Pont akkor mikor volt az a videó amit Messi tarkóncsapja.levproff írta:Mondtam.![]()
Egyszer már volt belőle valami vita.
HehheeRivaldo11 írta:Ezek a percek mindent megérnek. Ezt nem lehet pénzért megvenni. Igaz perez papa?
szerintem simán Malagában van a kupa, kitelik a spanyol szövetségtőlIlúvatar írta:és mivan a kupa átvétellel a közönség előtt?
Pepe Costa volt, az egyik játékosmegfigyelőnk.gergo9 írta:De ő volt.levproff írta:Ez nem Tito volt..szerintem.