Perrero írta:Én is szenvedek Etoval, el is adom télen...
kb 10 meccsen 0

gól
Én is így vagyok vele.
Lement már 6 barátságos meccs, 2 bl-selejtező és egy bajnoki, ezeken 1 kivételével mindig kezdő volt és általában végig is játszotta a meccset, de eddig a 8 meccsen 0!!! gólt szerzett nálam is.

Pedig célemberként játszatom egyedüli csatárként...de semmi...de még kapuralövése is alig volt, nem hogy gólja.
A barátságos meccsek egyébként felemásra sikerültek, első meccsemen 4-1-re győztem le a Huesca csapatát, a másodikon kikaptam 3-0-ra a Tottenhamtől, a következőt 2-0-ra megnyertem a Triestina ellen, utána 1-1-et játszottam a Heracles-el. Közben finomítgattam folyamatosan a csapat és egyéni beállításokat, mert nagyon 0 volt a játékom. Aztán mentem a Genk-hez, akit vertem 2-1-re, aztán jött a BL-selejtező a Vitoria Guimaraes ellen, ahol idegenben 3-1-re nyertem otthon pedig 2-0-ra. A Bl-sorsoláson megkaptam a csoportba a Schalke-t, a Fener-t és a PSV-t. Közben azért a két meccs közé beiktattam még egy Fiorentina elleni idegenbeli meccset, ahol kikaptam 3-1-re. Az első bajnoki fordulóban aztán megkaptam a Valenciát aki ellen idegenben kezdtem. A végeredmény 0-3 lett D. Alves 2 góljával (egy szabadrúgás és egy távoli bomba+Touré). Talán most jutottam el oda egyébként, hogy az utolsó két meccsemet már végig támadtam és sokat is lőttem kapura. A két szélsőm Messi és Iniesta/Henry voltak a legjobbak ezeken a meccseken illetve Xavi, D. Alves és Hleb. Viszont a csatárgondom továbbra is fent áll.
Ha valaki már rájött egy jó egycsatáros beállításra az igazán megoszthatná velem egyébként, mert ez így elég ratyi

Köszi előre is.
Na majd félévkor jelentkezem, hogy hogy állok a bajnokságban illetve a BL-ben. Addig is további jó FM-ezést mindeninek és ha valaki tud segíteni a csatárgondomon, azt megköszönném.
Peace.