2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azzal én is szenvedtem..Keress egy régebbi verziót(az alaplapodnak megfelelőt) hátha azzal megy. Nálam úgy oldódott meg hogy letöltődött egy csomó frissítés a windowshoz,és utána települt simán az audió driver.palesz77 írta:Na. A gond az, hogy a VIA HD audio drivert nem tudom felrakni. Valakinek valami jó kis tippje, hogy tudom-e valamivel helyettesíteni?
bocs a dupla hsz-ért, de nem ugyan azt írom, és így látják hogy kell segítség...
Nincs. De telepítésnél nem lehet olyat, hogy formázom az egész winchestert? Csak mert én azt nem találom hogy hol lehet... Ott át tudnám nevezni, legalábbis anno tudtam XP-vel. Lehet elkérem megint ,felrakom azt, aztán megcsinálom. Talán jó lenne...Hunter91 írta:
Szerintem ez winchesterhiba
Vagy a formázás résznél nincs olyan hogy törlés? Mert az kellene neked,nem csak formázás.
Szerintem ez winchesterhibapalesz77 írta:Lenne egy elég nagy bajom. Egy régi baleset folytán nincs "C" meghajtóm, hanem "E" meghajtó néven fut - bent volt egy pendrive asszem, és az lett a "C". Szóval Helyi Lemez C: helyet Helyi Lemez E: van. És most felraktam a windows 7-et, de ahogy felraknám a hangkártyát, nem tudom teljesen, mert nem találja a "C" meghajtót. Úgyhogy most konkrétan nincs hang a gépen. Próbálnám formatálni az "E"-t, és átnevezni "C"-re, de nem tudom.Ha berakom a telepítő lemezt, akkor nincs lehetőség formatálni, vagy csak én nem találom... Valaki légyszi segítsen, elég gázos így...
Szóval valaki mondja meg nekem, hogy tudnám az "E" meghajtót újra "C" meghajtóvá varázsolni? Előre is kösz, tényleg fontos lenne, hang nélkül nem túl élvezetes a gép...
http://www.pcworld.com/downloads/file/f ... ption.htmlGauchomester írta:Fecoo köszönöm a tanácsod.
De ismét kis segítségre szorulnék. Véletlenül töröltem a gépről a triplázó szezon BL-menetelését. Az összes meccs góljai, összefoglalói, az egyenes kieséses szakasztól pedig az összes meccs teljes hosszában, a döntő 3 nyelven HD minőségben![]()
Olyan lendülettel törölgettem mindenfélét a gépről, hogy véletlen ez is odakerült, ráadásul a lomtárat is ürítettem már. Mondanom sem kell, mennyire pótolhatatlan gyűjteményről van szó
Szóval nem vagyok egy zseni, de még hozzáértő sem, de ha jól tudom lehet olyat csinálni, hogy rendszer-visszaállítás megadott időre, mondjuk ma reggelre, és akkor az akkori állapotok visszaállnak. Akkor újra előjönnek a semmiből a videók, vagy kérdezzem inkább Hókuszpókot?
ImTOO Ipod computer transfer progit próbáld ki, ha nem találod feltöltöm serial kóddal valahova!Bányász írta:ipod tulajdonosoktól kérdezném,h hogyan lehetséges az,h néhány mp3-at egész egyszerűen nem hajlandó az itunes felnyomni az ipodomra?valakinek akinek volt hasonló gondja és megoldotta az ossza már meg legyen olyan kedves.
vegyél új nyomtatótGauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Tanácsot szeretnék kérni számítástechnikai kütyükhöz értőktől. Van egy nyomtatóm itthon, amit még az érettségire való tételnyomtatáshoz vettem anno. 2008-ban. Típusa: HP Photosmart C4280. Már akkor is az olcsó, egyszerű kategória jeles képviselője volt, azóta meg abszolút nem figyeltem milyen nyomtatók jöttek ki és mennyiért. Problémám annyi lenne, hogy egyszer kifogyott már a patron, és nem újat vettem, hanem utántöltettem, ami azonban hiba volt, mert két használat után a színes szétfolyott, tiszta tinta lett a nyomtató belülről, a feketét meg kezdetektől "kifogyott"-ként érzékeli. Na most ennek már vagy egy éve. Aztán most megint szükségem lenne rá, és nem tudom mit csináljak, mert ahogy néztem árakat, a két patron együtt egy csomagban lenne-7-8 ezer forint, emellett nem tudom hogy a gép milyen állapotban lehet (gondolok itt a tintaáradásra:D) Emellett néztem új nyomtatót, és ma az alsó kategória kb 15 ezer forint, amihez gyárilag talán még patront is adnak. Szóval szerintetek patront cseréljek, vagy hagyjam az egészet és megint vegyek egy egyszerűbb nyomtatót?
Bocs, hogy hosszú lett.
Én úgy tudom, ha Wi-Fi-n csinálod akkor ingyenes, de ha nem, max lesz egy kis + pénzbarca6 írta:Valaki legyszi segitsenbarca6 írta:Most vettem egy HTC-t.Az lenne a kerdesem ,hogy ha a telon Wi-Fi segitsegevel az Android Marketen lógok folyton,és töltögetem le az app-okat..
Ugye ez ingyenes?nem fogok az appokért fizetni?(mindig a FREE-ket töltöm,de felek ,hogy fizetni fogok vmennyit?hogy megy ez?
Elvileg ez ingyen van, de én is csak másodkézből tudom, szóval mást is kérdezz meg.barca6 írta:Valaki legyszi segitsenbarca6 írta:Most vettem egy HTC-t.Az lenne a kerdesem ,hogy ha a telon Wi-Fi segitsegevel az Android Marketen lógok folyton,és töltögetem le az app-okat..
Ugye ez ingyenes?nem fogok az appokért fizetni?(mindig a FREE-ket töltöm,de felek ,hogy fizetni fogok vmennyit?hogy megy ez?
Valaki legyszi segitsenbarca6 írta:Most vettem egy HTC-t.Az lenne a kerdesem ,hogy ha a telon Wi-Fi segitsegevel az Android Marketen lógok folyton,és töltögetem le az app-okat..
köszi szépen!Perrero írta:a fgurcsa fájlokra jobb klikk, tulajdonságok, és a rejtett elől vedd ki a pipát
Az intéző nem látja...bowlinggolyo írta:Próbáltad már megnyitni rendes intézővel, vagy berakni a lejátszóba ha mgnyitod az előtte lévőt?davi10 írta:...
Próbáltad már megnyitni rendes intézővel, vagy berakni a lejátszóba ha mgnyitod az előtte lévőt?davi10 írta:...