Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Egy X-nél szerrintem simán benne lehet több. A jelenlegi PSG nem egy világverő csapat, nálunk jóval gyengébbek ellen is szenvedtek/kaptak ki. Egy tavalyi/tavalyelőtti PSG szerintem erősebb volt. (főleg, hogy Neymar is játszott)MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.03.09. 09:34:09Bízzunk a fordításban, amire kb 0.01% esély van de a fociban bármi lehet, a MU is otthon verte őket és ejtette ki egy 0-2-es Old Trafford-i odavágó után, ráadásul most a stadion üres ami az otthoniakra demotiváló, vendégek számára előny.
Tény ami tény, mi "kiestünk" már az odavágón, így a nyomás a PSG-n van nekünk pedig nincs vesztenivalónk.
4 évvel ezelőtt megakartam tenni a Barcát, hogy 6-1re veri a PSG-t, csak annyira elúsztam a dolgaimmal, hogy teljesen kiment a fejemből, emlékszem annyira örjöngtem Roberto góljánál, hogy a szobatársam azt hitte megbolondultamMessithebest írta: ↑2021.03.08. 23:32:34Szerintem fordítunk. És nem, nem ez az elvárásom. De hiszek benne. Hiszek a csapatomban, a csapatban, amely oly sokszor mutatta már meg, hogy számára nincs lehetetlen. Megmutatta múlt héten is, meg mutatták három éve már egyszer, pont az aktuális ellenfelünkkel szemben, megmutatták már a Milan, Európa egyik legjobb csapata ellen és még sorolhatnám nagyon-nagyon sokáig. Ha van csapat amelyik fel tud állni innen, az a Barcelona. És arról nem is beszélve, hogy a hétvégi elnökválasztás mekkora lélektani löketet adhat ehhez majd. Egy szó mint száz, szerintem megint megmutatjuk, kik is vagyunk valójában.
Erről van szó! A helyen ahol anno néztem a 6-1es visszavágót sokan feladták Cavani góljánál, én pedig ezt mondtam: A remény hal meg utoljára, bízzunk a csapatban, ne adjuk fel! //Tippmixen is azt tettem, hogy tovább megyünk.Messithebest írta: ↑2021.03.08. 23:32:34Szerintem fordítunk. És nem, nem ez az elvárásom. De hiszek benne. Hiszek a csapatomban, a csapatban, amely oly sokszor mutatta már meg, hogy számára nincs lehetetlen. Megmutatta múlt héten is, meg mutatták három éve már egyszer, pont az aktuális ellenfelünkkel szemben, megmutatták már a Milan, Európa egyik legjobb csapata ellen és még sorolhatnám nagyon-nagyon sokáig. Ha van csapat amelyik fel tud állni innen, az a Barcelona. És arról nem is beszélve, hogy a hétvégi elnökválasztás mekkora lélektani löketet adhat ehhez majd. Egy szó mint száz, szerintem megint megmutatjuk, kik is vagyunk valójában.
Szerintem a srácok sokszor mertek nagyot álmodni az életben, és pont azért tartanak ott, ahol. Aztán, ha nem sikerül, akkor "ez van", de meg kellett próbálni. Aki nem próbálja meg, az már alapból veszített (és ezt nem csak a focira értem). Holnap felkel a nap, és jöhet a következő irreális elvárás, amiért harcolni kell, nem adjuk ingyen a bőrünket (nagyon remélem)grgly50 írta: ↑2021.03.08. 21:13:57
Izgulok, és szurkolok, de nagyon. De, hogy ne csalódjak nagyot, próbálok óvatosabban bánni az elvárásokkal. Persze, nagyon örülnék én is a győzelemnek. Hát még a csodának!
S hogy mit nem értek? Az életben, általánosságban : Ha nem jönnek be az elvárások, amik sokszor lehetnek irreálisak, azt hogy dolgozzák fel? Vagy csak egy vállrándítás? "Na, ez most nem jött be. " ?
Szorítsunk a fiúknak!
Izgulok, és szurkolok, de nagyon. De, hogy ne csalódjak nagyot, próbálok óvatosabban bánni az elvárásokkal. Persze, nagyon örülnék én is a győzelemnek. Hát még a csodának!Sinya22 írta: ↑2021.03.08. 20:48:10Én meg ezt nem értem. Te hogy ülsz le meccset nézni, nem optimistán? "Hú remélem ma is kikapunk vagy 4 góllal ".grgly50 írta: ↑2021.03.08. 20:33:43Szeretem az optimista embereket.Subinho írta: ↑2021.03.08. 20:25:32Szerintem a PSG ugyanazt fogja eljátszani, mint a Sevilla, az előny birtokában visszaállnak, megtartatni az eredményt, mi pedig az előző meccsek jó formáját átmentve lövünk 1 vagy 2 gólt és szorossá tesszük az eredményt. Továbbjutás nem lesz, de simán benne van egy 2-0, vagy 3-1 nekünk. Eddig kritikus voltam a csapattal szemben, de most hosszú idő után újra bízom bennük!
Csak nem értem.....
Én meg ezt nem értem. Te hogy ülsz le meccset nézni, nem optimistán? "Hú remélem ma is kikapunk vagy 4 góllal ".grgly50 írta: ↑2021.03.08. 20:33:43Szeretem az optimista embereket.Subinho írta: ↑2021.03.08. 20:25:32Szerintem a PSG ugyanazt fogja eljátszani, mint a Sevilla, az előny birtokában visszaállnak, megtartatni az eredményt, mi pedig az előző meccsek jó formáját átmentve lövünk 1 vagy 2 gólt és szorossá tesszük az eredményt. Továbbjutás nem lesz, de simán benne van egy 2-0, vagy 3-1 nekünk. Eddig kritikus voltam a csapattal szemben, de most hosszú idő után újra bízom bennük!
Csak nem értem.....
Szeretem az optimista embereket.Subinho írta: ↑2021.03.08. 20:25:32Szerintem a PSG ugyanazt fogja eljátszani, mint a Sevilla, az előny birtokában visszaállnak, megtartatni az eredményt, mi pedig az előző meccsek jó formáját átmentve lövünk 1 vagy 2 gólt és szorossá tesszük az eredményt. Továbbjutás nem lesz, de simán benne van egy 2-0, vagy 3-1 nekünk. Eddig kritikus voltam a csapattal szemben, de most hosszú idő után újra bízom bennük!
Koeman kipróbálta a 4-2-3-1-et,amit itt is sokan szerettek volna látni már egy ideje. Az eredmènyek nem lettek fènyesek.