Nem napszemle, hanem lapszemle.lacisac írta:a mai napszemlében:
Amúgy grat Titi a mai napszemle is jó lett

Köszi amúgy, és nem kötöszködés.

Mindjárt javítja lesz, köszi. (a nyelvi ellenőrzés wordben nem szúrta ki ezeket

Nem napszemle, hanem lapszemle.lacisac írta:a mai napszemlében:
Amúgy grat Titi a mai napszemle is jó lett
Nálam egy intim borotvát reklámoznak.Chris0527 írta:Kis mázlistaBarcaforever írta:
1 hete én is láttam.![]()
de szeritem is így van mert én is észre vettem hogy nálam 14:00 van itt meg 14:10csababarca írta:Nem lehet hogy elállítódott az eurobarca órája?![]()
mert tegnap még ugyanúgy járt mint az én órám...
most meg nálam 13.10 van...a fórumon meg már vagy 10 perccel előrébb jár az óra
1 hete én is láttam.Enrique írta:Ilyet még én sem láttam, pedig ez a kezdőlapom.bouba írta:A főoldalon a bejelentkezés és a fórum ajánló között csak nálam vannak meztelen nők?
Egyenlőre nem. Alapjáratban ők is csak fordítani szokták a külföldi híreket, nem pedig maguk írják a hülységeket.torrestoni írta:Hello!
Nos, arra a bizonyos "fekete listára" a goal.com nem kerül fel véletlenül? Nah, jó ,tudom, nehéz lenne kiszűrni minden hülyeséget ontó honlapot.
Ha lezárták az átigazolásokatbazsesz5 írta:AzT szeretném kérdezni, hogy a játékoskeretek mikor lesznek frissítve?
nem-nem nálam is szoktak lenni demost nincsenek.... hmm márilyen idős koromban elakartok rontanibouba írta:A főoldalon a bejelentkezés és a fórum ajánló között csak nálam vannak meztelen nők?
A mai lapszemléből, Silva áránál asszem lemaradt néhány 0.Az játékos ára egyébként valahol 22 és 25 euró körül mozog
Köszi, javítottam.Benga írta:A középpályással pár hetek óta
A rövid hírben van ami Hleb átigazolásához kapcsolódik.
Igy vanPerrero írta: amugy nem ezért irok, csak megköszönném az élő tudosítást, beleborzongtam a Laportás videobadánke sőn, tenk jú, grásziász, szpászívá
Fernando írta:Hiányolom titinhot és a napilapokból összeverbuválódott cikkeit![]()
Mi hír a Lapszemlékről?