Pocsa11 írta:
Gondolom az újdonsült fantasztikus edzői tapasztalattal rendelkező Pep nem tud bánni a kis drágával, és inkább megszabadul tőle.
Egyelőre ez az edző többet tett le az asztalra, mint bármelyikünk itt, ezen a fórumon, valamint sem te, sem én nem láthatunk bele az öltöző légkörébe, nem tudhatod hogy Eto'o hányszor viselkedhetett úgy hogy a sajtónak nem jutott tudomására. Véleményem szerint az Eto'o sztoriknak, ügyeknek csak egy része jut el hozzánk, azok az egész egyszerűen bántó és embertelen nyilatkozatok, amik arról szólnak hogy ha nem nyer címeket akkor nem marad a csapatnál... Tudom, hogy Eto'o volt az utóbbi évek sikereinek letéteményese, és egyik legkiválóbb játékosa, de higyjétek el, egy korszak lezárult, és ez nem ér annyival véget hogy felállítjuk az edzőt és hozunk helyette egy másikat! Ki kell cserélni, azokat a játékosokat is, akik akarva-akaratlanul beleszürkültek ebbe a Barcába, és a régi korszak dicsőségéből próbálnak megélni. Tudom én hogy nehéz, nehéz megválni egy Ronnietól, Decotól, de mese nincs! Ezeket meg kell lépni ha tetszik, ha nem!
És végszóként remélem hogy Eto'o helyére hamarosan megtaláljuk az utódot, aki véleményem szerint Emanuel Adebayor!
De ez már megint egy újabb téma, mert sokan itt a fórumon kimondva-kimondatlanul ellenzik a togói idehozását, pedig állítom hogy még 4-5 olyan Arsenal meccset sem néztek végig amin a csatár szerepelt!