Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen azt én is furcsállottam.lionelmessi19 írta:Az a 16 milliós ár mindent elárul arról, mennyire kell komolyanvenni ezt a lapot...
Remélem nem megy, ha van vér a pucájában megvárja az új edző bácsit.norbert55 írta:Én is sajnálom Henry-t meg minden de a profiknak ketté kell választani a magánéletet és a kariert.Sztem elmegy a nyáron és felesleges a helyére igazolni ott van Bojan.
Így már oké a dolog, de lehet egy könnycsepp lecsordul majd az arcomon, ha elmegy!the Legend írta:lehet én vok hülye de nem értem ezt a Henrys dolgot hiszen már az arsenalos korszaka alatt elvált a feleségétöl vagyis mikor idejött gondolhatott rá h igen ritkán fogja látni a gyerekét.
de becsülöm azér h a család az elsö neki
Van egy 1 éves gyereked, aki tőled x ezer km-re van, lehet, hgoy te is állást váltanál, ha 8 hónap alatt 5x látnád. Kicsit finomabban ítélkezz..Barcsay írta:Igen,a VOLT felesége!
azért,mert családi problémája van,mindenki bemegy a munkahelyére,és maximálisan elvégzi a feladatát;különben nézhet másik állás után.Senkit nem érdekel,hogy neki problémája van.Oldja meg őket,és gondolom kap annyi fizetést,hogy ez motiválja.Nem lehet erre fogni!Neki az a dolga,ha kimegy a pályára,hogy gólt lőjön.Ahogy neked az,hogy elvégezd a munkád,minden baj ellenére.Ahogy vesszük,nekik EZ a munkájuk!
okés, de ezt sztem akkor tudnád megérteni, ha te sem láthatnád a gyerekedet, ráadásul minden héten milliók előtt kellene bizonyítanod, h megéred azt a valag pénzt, amiért tartanak és amennyit kifizettek érted.Barcsay írta:Igen,a VOLT felesége!
azért,mert családi problémája van,mindenki bemegy a munkahelyére,és maximálisan elvégzi a feladatát;különben nézhet másik állás után.Senkit nem érdekel,hogy neki problémája van.Oldja meg őket,és gondolom kap annyi fizetést,hogy ez motiválja.Nem lehet erre fogni!Neki az a dolga,ha kimegy a pályára,hogy gólt lőjön.Ahogy neked az,hogy elvégezd a munkád,minden baj ellenére.Ahogy vesszük,nekik EZ a munkájuk!
sztem neki nem a tudásával van baj, tuti, h semmit sem felejtett el a fociból.grecki írta:Már miért ne lehetne?
Nem edz? Nem hajt? Nem fut? Bulizik?
Könyörgöm, még csak 31 éves lesz. Még van benne legalább három, négy jó év, ha ő is úgy akarja. Már pedig miért ne akarná. Mindenképpen megérdemelne még egy évet, annak ellenére, hogy mindenki többet várt tőle. Ennyi erővel adjuk el Militót és Abidalt is...
Emlékezzetek Larssonra idősebbként érkezett hozzánk mégis a csapat egyik legjobbja volt.grecki írta:Már miért ne lehetne?
Nem edz? Nem hajt? Nem fut? Bulizik?
Könyörgöm, még csak 31 éves lesz. Még van benne legalább három, négy jó év, ha ő is úgy akarja. Már pedig miért ne akarná. Mindenképpen megérdemelne még egy évet, annak ellenére, hogy mindenki többet várt tőle. Ennyi erővel adjuk el Militót és Abidalt is...
Igen, aztán itt pofozgatná a birókat...Lionel85 írta:Igen és szerintem az angol ligában még jól menne neki, érzi azt a stílust és nem mellesleg a lányához is közelebb kerülne. Én mindenképpen szeretném, hogy elhagyja a csapatot és a helyére új támadót vennék. Plusz ha még is menne Ronaldinho, akkor a két kiégő világsztár helyett hozhatnák egy fiatal sztárjelöltetWa2x_ írta:Sosem lesz ő már a régi, felesleges erre várni, csak reálisan kéne gondolkozni... egyre csak idősebb lesz, látszik, h lelassult a játéka, és nem találja a helyét, meg-meg lövi a maga gólját, de ezen kívül semmi.. és ezt bárki megtenné.
Ha marad is (inkább ne), nálam pados lenne, Eto'o harcosabb, eltökéltebb.
És legalább Bojan is több lehetőséget kapna, rá kell most építeni a jövő csapatát!Agüero.
Igen és szerintem az angol ligában még jól menne neki, érzi azt a stílust és nem mellesleg a lányához is közelebb kerülne. Én mindenképpen szeretném, hogy elhagyja a csapatot és a helyére új támadót vennék. Plusz ha még is menne Ronaldinho, akkor a két kiégő világsztár helyett hozhatnák egy fiatal sztárjelöltetWa2x_ írta:Sosem lesz ő már a régi, felesleges erre várni, csak reálisan kéne gondolkozni... egyre csak idősebb lesz, látszik, h lelassult a játéka, és nem találja a helyét, meg-meg lövi a maga gólját, de ezen kívül semmi.. és ezt bárki megtenné.
Ha marad is (inkább ne), nálam pados lenne, Eto'o harcosabb, eltökéltebb.
És legalább Bojan is több lehetőséget kapna, rá kell most építeni a jövő csapatát!