el fuero írta:A legújabb szerzemény

Shaw
Télleg nem off, de ezt kb szeptemberben olvastam a 100% Fradiban meg írtam is már itt
Hát nagyon kíváncsi leszek. Elv 2008 második felében el kezd épülni a NEW ALBERT STADIUM.
Ez se teljesen tiszta. Rieb Gyuri kománk azt mondta, hogy nem az a régi stadion lesz felújítva, hanem egy teljesen újat építenek. Ha ez így van, akkor:
- Hova??? Ekkora hely azért a közelben nem nagyon van
- Mi lesz a régivel? Ledózerolják? Meghagyják? Akkor meg kb senki sem fog figyelni rá, és ott eszi meg majd a penész, amit nagyon sajnálnék, mivel számtalan emlék köt hozzá engem, és még jósok szurokolót
Ha megjönnek ezek a kétségtelenól profi szakemberek, azért remélem, h megmarad ez a hihietetlen jó hangulat, hogy kb mindeki ismer mindekit, és pl Vincze Ottó odajön nekünk segíteni kaput cipelni, meg hasonló dolgok, amik miatt igazán szeretek (ünk) itt lenni.
Meg még egy utolsó: Remélem, h nem leszünk szétszórva összevissza egész Pesten, hogy itt egy ilyen, ott egy ilyen, mert ilyen szempontból azért most ez tökjó, h vagy ugye az ALBERT stadionnál hátul, vagy a sporttelepen...
Na szal kb ennyi. Nem látom borúsan, örülök, csak ezek nemtom