szerintem ne tippelgess. az,hogy van szemem és látom a szépet,te meg nem,az miért nekem fájjon? elismerni,hogy messi és a barca a legjobb jelenleg nem seggnyalás,te nem tudod megtenni? ha nem,akkor szintén nem velem van a baj. leoltom a madridot,igen. dícsérni tudsz bármit vagy bárkit a csapatból a mutatott játék,esetleg a teljesítmény vagy a szépség miatt? én nem.
örülök,hogy megismertél egy FORUM alapján és sikerült belőnöd. hála az ilyeneknek,már tudom,hogy miért tart ott magyarország,ahol és miért fog 20 év múlva is. Rolling Eyes
miért szerinted nekem nincs szemem? én is látom, hogy az elmúlt 2 meccsen egy fos volt a madrid, de attól még nem jövök ide és hányom tele a topikot a madrid savazásával.
a barca a legjobb. elismerem? elismerem. messi a legjobb? a legjobb, ezt se vitatom, mert nincs is mit ezen. de nyílván mint real madrid szurkoló nem fogom mindennap ezt írogatni a rivális fórumán.
ki mondta, hogy dícsérni kell a csapatot? nem erről van szó. hanem arról, hogy madridista létedre itt irogatsz negatív gondolatokat az állítólagos kedvenc csapatodról nap mint nap. persze az itteniek ezért meg imádnak. és ettől már te vagy a nagy korrekt madridista, a többi meg szánalmas gyökér.
örülök,hogy megismertél egy FORUM alapján és sikerült belőnöd.
ezt a hülye szöveget meg honnan szedted? nem is ismerlek, még jó hogy, de amit itt előadsz, én az alapján írtam a véleményemet rólad. nyílván való, hogy egy fórum alapján nem foglak megismerni, igaz hogy nem is akarlak.
az utolsó mondatod meg egyenesen no comment.