Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez alatt a kemény 2-3 meccse alatt nekem is ez jött le. 1v1-ben annyira nem kiemelkedő, sebességre szinte lassú, szélen sokkal kevésbé tud érvényesülni nálunk. Ami egy Atleticoba elég volt, ide kevés, én is inkább a középpályán nyomatnám ezentúl. Bár jó lenne, ha rám cáfolni, de nem úgy tűnik, 1-1 jobb megmozdulás nem túl sok 60 perc alatt. Amikor a középpályán játszott sokkal inkább kijöttek az erényei.visca el barca írta:ő azért technikailag meg támadásban nem fog úgy kitűnni mint az atleticoban. sokkal ezért kell inkább a kp-n játszatni, ott a nagy melója jól jön. vhogy nem érzem, hogy támadótrió tagjaként passzolna a gépezetbe
miért lassúzni szeretnél vele?nzxtpo írta:Csak nekem tűnik olyan alacsonynak a pályán, mint Ini vagy Messi? Közben meg 177 cm magas...
Ilyen becsúszásokat Masch is szokott az edzéseken csinálni. Tajti nem egyszer mondta , hogy a legszembetűnőbb különbség a magyar és a katalán edzések között az az , hogy még egy cicázás is vérre megy kint . Az tény , hogy elég veszélyes becsúszás volt , de ameddig nincsenek belőle sérülések addig csak a hasznunkra válik ha az edzéseken is megpróbálnak 110%-ot nyújtani a játékosok.visca el barca írta:mondom én h kicsit túl van pörögve...
https://www.youtube.com/watch?v=eEmz5Y0PRrs" target="_blank
Ez lehetséges, nem tudom, de hogy nálunk még nem láttam jól játszani olyankor, amikor többet volt a szélen, mint középütt, az is biztos. Vagyis hát úgy jól, hogy az én támadásban alátámasztott igényeimnek megfeleljen.S.Agüero írta:Ivan is elég sokat játszott régen a szélen a Sevillában.