Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az addig ok. De mikor elküldeném, azt írja, hogy új témánál meg kell határozni a címet. Ide mindegy mit írok?PetI írta:A hsz-ek alatt van olyan h "pü" vagy "pm". (Profil-PÜ-E-mil msn stb sorban.) Arra kell kattintani (annak a hsz-énél akinek küldeni akarod) . Kb olyan felület jelenik meg, mintha hsz.et akarnál küldeni.Lujo írta:Srácok! Hogy tudok privát üzenetet küldeni?
Remélem, érthetően magyaráztam
A hsz-ek alatt van olyan h "pü" vagy "pm". (Profil-PÜ-E-mil msn stb sorban.) Arra kell kattintani (annak a hsz-énél akinek küldeni akarod) . Kb olyan felület jelenik meg, mintha hsz.et akarnál küldeni.Lujo írta:Srácok! Hogy tudok privát üzenetet küldeni?
Dehu azt hiszem játszott még a PSG-ben de sztem má nincs ott.Enrique írta:Jah, régi "szép" hollandkorszak...Charlie írta:Múltkor pont ezt számolgattam,kicsit elgondolkoztató,pedig nem rég volt!HAnonymus írta:A múltkor valahogy én is megtaláltam. Aztán elkezdtem gondolkodni azon hogy hányan maradtak ebből a csapatból mostanra...
C.![]()
Jah és ott van az a Dehu csákó... Róla sem hallottam semmit sem azóta amióta itt volt...
Az meg a másik - hogy kerülhettek ide ilyen emberek?!
Jah, régi "szép" hollandkorszak...Charlie írta:Múltkor pont ezt számolgattam,kicsit elgondolkoztató,pedig nem rég volt!HAnonymus írta:A múltkor valahogy én is megtaláltam. Aztán elkezdtem gondolkodni azon hogy hányan maradtak ebből a csapatból mostanra...
C.
Múltkor pont ezt számolgattam,kicsit elgondolkoztató,pedig nem rég volt!HAnonymus írta:A múltkor valahogy én is megtaláltam. Aztán elkezdtem gondolkodni azon hogy hányan maradtak ebből a csapatból mostanra...
Hihi, ez a poszter nekem is kinn a falon, igaz "kicsit" megviseltebb állapotban..Charlie írta:http://www.kepfeltoltes.hu/050223/DSCF2784.JPG
C.
Köszi!Pilfer írta:Van egy ikon: CropRapika írta:bekem írta:Animation Shop
Letöltöttem,de nem találtam,hol lehet lekicsinyíteni!![]()
Leírnád,hol-hogy lehet?ezzel kijelölöd a kívánt méretet, rányomsz a crop-ra, és kész
![]()
Vagy![]()
Animation menüpontResize animation...