Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
AC Milan: Zsó!Game90 írta:Akkor:
Juve: Raziel, Slither.
Roma: Boixos, Kralo, barca99.
Fiorentina: anti.
Atalanta: Los.
Reggina: el fuero, Miki.
Palermo: doki.
Inter: LG, Saviola, kovinho, én.
Nem szereti az olasz focit: rytuu, lm19
Akkor aki pontot kap:Game90 írta:Akkor:
Roma: Boixos, Kralo, barca99.
Atalanta: Los.
Reggina: el fuero, Miki.
Palermo: doki.
Inter: LG, Saviola, kovinho, én.
Nem szereti az olasz focit: rytuu, lm19
Húúú én is nagyon szorítok nekik! -11 ponttal kezdték,és bentmaradó helyen vannak! Remélem sikerül nekik! Pedig mindenki elkönyvelte,hogy ők kiesnek!el fuero írta:Az idei évben nyújott teljesítmény miattReggina
![]()
Még nem biztos h bent maradnak, de szorítok nekik.
Game90 írta:De legalább a legjobb csapatoknak van szurkolója itt a fórumon![]()
Azt tudtam, hogy Los az Atalantának szurkol, csak az Atalanta nem nagycsapatAtalanta: Los
Így igaz. Csak azokat írtam fel, akikben szinte biztos voltam. De mivel egy páran most írtátok, hogy kinek szurkoltok, ezért majd összesítek és megmondom az eredménytNemtudhatja fejből h ki kinek szurkol...
Az Inter szurkolók közt nem látom a nevem...Game90 írta:Én sem szeretem nagyon a Juvét, bár ezt lehetett is tudni. De legalább a legjobb csapatoknak van szurkolója itt a fórumon![]()
Inter: LG, Saviola, én.
Roma: Boixos.
Milan: ebben nem vagyok biztos, de asszem Zsolti.
Én is a zebrának szurkolok!grecki írta: Szerintem te vagy kb az egyetlen, aki az "Öreg Hölgyeket" szereti...![]()
Szerintem te vagy kb az egyetlen, aki az "Öreg Hölgyeket" szereti...Raziel írta:Örülök h a juve jut fel,remélem hogy jövöre ottlesznek az elős 4ben ismét.Nekik fogok szurkolni jövöre a seria A-ba![]()
BL hely tutti meglesz, bajnoki címért való versenyben talán még nem annyira, bár az erősítésektől sok múlik.ozsimiki írta:Juve feljutása elég egyértelmű volt,amikor csökkentették a pontlevonásukat...
Kiváncsi leszek Ősztől mekkora erőt képviselnek majd...