Fifa, PES, FM
- mekkora
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Nem tudjätok hogy Fifa 10ben ps3 mikor kerül be Villa online jätekban a barcäba?
köszi elöre is
Nem tudjätok hogy Fifa 10ben ps3 mikor kerül be Villa online jätekban a barcäba?
köszi elöre is
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
nem rosz.én is elkezdtem ezek után egy játékot fifa10ben.kezdő.v.v,dani alves,puyol,pique,abidal,touré,xavi,fabregas,messi,iniesta,villa,cserék,pinto,márquez ,muniesa,fillipe,montoya,ledesma,sergi b.,thiago,j.navas,bojan,nilmar
- matyi02
- Entrenador del Barça
zola8787 írta:Jól átrendezed a Barcát![]()
Manager módot már untam, inkább áttértem az 1 játékos módra. Megcsináltam magamat, csatárként. Elég uncsi, nehezen fejlődik a karakterem, de nemsokárra VB és eddig ott vagyok a bő keretbe
Kezdő: Akinfeejev-Dani-Puyol-Piqué-Clichy-Xavi-Fabregas-Iniesta-Messi-Villa-Neymar.
Itt maradt 6ember+valszeg Fabregas, Villa úgyis jön szal csak 3om poszton változtatok.
Kupákon a kezdő: V.V.-Sagna-Muniesa-Milito-Filipe-J.Dos Santos-Busquets-Alcantara-Jeffren-Bojan-Pedro-
Itt pedig 9ember

Szerintem nem olyan vészes változás a keretbe 2év alatt, és van 200milliom.
A sok kölcsön játékos miatt tűnik annyira soknak szerintem.

Jól átrendezed a Barcát
Manager módot már untam, inkább áttértem az 1 játékos módra. Megcsináltam magamat, csatárként. Elég uncsi, nehezen fejlődik a karakterem, de nemsokárra VB és eddig ott vagyok a bő keretbe

Én kézivel nyomatom szerintem sokkal jobb,de ahoz egy kicsit szokatni kell magad.barca99 írta:...

- matyi02
- Entrenador del Barça
Na kövi szezon:matyi02 írta:Most, hogy bajnokságot nyertünk kedvem lett újra egy kis Fifa menedzser módhoz.
Barcaval kezdtem is 1-et.
Érkeztek: Villa, Fabregas, Neymar, Sagna, Clichy, Filipe, Fran Mérida.
Távozók: Ibra, Henry, Marquez, Keita, Maxwell, Abidal, Fontás, Montoya, (és a többi fiatal)
Kölcsönbe: Gai, Muniesa, Csiga.
1szezonnak vége, megvan a bajnokság, szuperkupa, spanyol kupa.
Valaki még szokott vele nyomulni ?![]()
Jöttek: Asenjo, Akinfeejev, Arshavin, Balotelli, Vela, Kompany
Távozók:Milito
Kölcsön: Asenjo, Balotelli, Vela, Kompany, Gai.
Kövi szezonra tervek:
Távoznak valszeg: Villa, V.V., Touré
Érkeznek:-
Kölcsönbe: majd még elválik

-
- Llegenda del Barça
Én most kezdtem el a 3.szezont velük eddig mindent megnyertem ahol indultammatyi02 írta:Most, hogy bajnokságot nyertünk kedvem lett újra egy kis Fifa menedzser módhoz.
Távozók: Ibra, Henry, Marquez, Keita, Maxwell, Abidal, Fontás, Montoya, (és a többi fiatal)
Valaki még szokott vele nyomulni ?![]()

Érkeztek: Fabregas, Taiwo, Léo (porto alegre) , Suchy (szabadúszó), Santon, WIlshere, Ramsey, Bale, Sergio Asenjo
Távoztak: Henry, Csiga, Milito, Abidal, MAxvell, Keita,
Fiataloktól meg majd terveim szerint csak JdS-t fogom eladni, ő csak 77es lesz :/
- matyi02
- Entrenador del Barça
Most, hogy bajnokságot nyertünk kedvem lett újra egy kis Fifa menedzser módhoz.
Valaki még szokott vele nyomulni ?

Valaki még szokott vele nyomulni ?

-
- Barça B
barca_bome írta:
Ez a srác nagyon osztja a népet live-on:
http://www.youtube.com/watch?v=x0XSIo1ZCeo
Abból a szempontból viszont sajnálom, hogy szinte mindenki kilép ellene...
Fuuu ez a pali miket leművel.

Mes que un club
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola- a Klub VB döntője előtt

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola- a Klub VB döntője előtt
-
- Llegenda del Barça
PC-n automatikusan kirakja a keretből.Corvy írta:Nemtudjátok véletlen hogy a fifa 2010ben a menedzser módban amikor ráakarok menni h. meccs lejátszása és kiirja h. vki sérült vagy nem játszhat (lekell cserélni), akkor honnan tudom h. kit kell? mert a sárgalaposok közt is van olyan akit enged jáccani. Nemtom hogylehet megnézni ki az 5 sárgalapos vagy ki nem játszhat és miért. Lehet hülyén fogalmaztam de ha értitek help plz
Nemtudjátok véletlen hogy a fifa 2010ben a menedzser módban amikor ráakarok menni h. meccs lejátszása és kiirja h. vki sérült vagy nem játszhat (lekell cserélni), akkor honnan tudom h. kit kell? mert a sárgalaposok közt is van olyan akit enged jáccani. Nemtom hogylehet megnézni ki az 5 sárgalapos vagy ki nem játszhat és miért. Lehet hülyén fogalmaztam de ha értitek help plz
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
-
- aka Game90
Délután játszottam a World Cup 2010-zel Xbox360-on. Szerintem nagyon jóbarca_bome írta:Be van készítve már a World Cup 2010 és a sima FIFA10 is! Tartok majd egy kis élménybeszámolót az első meccseim után.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!

Igen, elég sokat játszok vele, bár ennek 99%-a multi, haverok ellen.
Engem most az érdekelne, hogy akik szerint ennyire überhipermegabrutál jó ez a játék, azok milyen beállítással játszanak. Mert ha a gép szabad kezet kap, akkor aztán olyan passzokat, lövéseket, kiugratásokat csinál, hogy csak fogom a fejem. Vagy mert lehetetlen, vagy mert magától találja ki, mit is kellene csinálnom.
Mindent kézire állítva meg baromi nehéznek tűnik, szinte újra meg kell tanulmi játszani, amire egyelőre sem időm, sem energiám, de gyanítom megéri, mert többet ad, realisztikusabb lesz.
Az elején tanácsos rásegítettel játszani aztán ha már Világklasszison is jól megy a játék át lehet állni részlegesre.barca99 írta:Aki Xbox-on nyomja a Fifa10-et, az legyen már olyan kedves, és írja le nekem, hogy milyen vezérlőbeállításokkal játszik (kézi, részleges, rásegített).
Aki Xbox-on nyomja a Fifa10-et, az legyen már olyan kedves, és írja le nekem, hogy milyen vezérlőbeállításokkal játszik (kézi, részleges, rásegített).
- Barcaádám
- Capitá del Barça
Ui: nektek is kevés gól van a bajnokságokban / góllövő listákon?mert nekem ez mind pesre mind fifára igaz..
UI: valaki nem tudja véletlen az EA sports e-mail címét?
UI: valaki nem tudja véletlen az EA sports e-mail címét?

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- barca_bome
- Jugador d'estrella
A holnapi nap folyamán megjön az xbox360-am. Már alig bírom kivárni, eddig nagyon szidtam a fifát a pc miatt, de holnaptól egy új korszak kezdődik a fifa imádatomban (régen nagyon fanatikus voltam, igaz az elmúlt 3 évben is eredeti fifával toltam).
Be van készítve már a World Cup 2010 és a sima FIFA10 is! Tartok majd egy kis élménybeszámolót az első meccseim után.
Eddig csak a FIFA08-al játszottam konzolon, pontosabban Xbox360-on, de már azt is szájtátva figyeltem, mekkora hatalmas játék volt. Remélem délelőtt jön a futár!
Be van készítve már a World Cup 2010 és a sima FIFA10 is! Tartok majd egy kis élménybeszámolót az első meccseim után.
Eddig csak a FIFA08-al játszottam konzolon, pontosabban Xbox360-on, de már azt is szájtátva figyeltem, mekkora hatalmas játék volt. Remélem délelőtt jön a futár!

szerintem azért mert nagyobb cspathoz ment, vagy olyan csapathoz, amihez egyébként is szeretett volna menni. ettől motiváltabb lesz, és ezt a FIFA az összképesség megnövelésével tudja érzékeltetni....Barcaádám írta:az miért van ha megyek egy nagy csapattal és igazolok egy játékost akkor az összértéke 3-4el megnövekszik?
azaz, hogy a játékos a te cspatodnál 'többet tud kihozni magából'

Your village called. Their idiot is missing.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Az a játékos pillanatnyi formáját kifejező szám. Jobb kedve van, mert új, esetleg nagyobb csapatban játszhat. Szerintem logikus. Van akinek meccsek után visszaesik pl.Barcaádám írta:köszi szépen!!
és még valami, az miért van ha megyek egy nagy csapattal és igazolok egy játékost akkor az összértéke 3-4el megnövekszik?
azért mert jók az edzőim vagy miért?mindenesetre hülyeségnek tartom, és nem látom benne a logikát..
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Barcaádám
- Capitá del Barça
köszi szépen!!
és még valami, az miért van ha megyek egy nagy csapattal és igazolok egy játékost akkor az összértéke 3-4el megnövekszik?
azért mert jók az edzőim vagy miért?mindenesetre hülyeségnek tartom, és nem látom benne a logikát..

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Elvileg akkor,ha ugyanazt a kezdőt küldöd ki a pályára majdnem minden meccsen.Barcaádám írta:és a csapat összhang akkor megy fel ha nem igazolok sokat?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- Barcaádám
- Capitá del Barça
hello mindenki ! 2 kérdésem lenne: előszőr is mi az az irányításnál a manual cross és through ball(kézi átívelés és indítás ok..) de ez mit takar mit akar jelenteni?
és a csapat összhang akkor megy fel ha nem igazolok sokat?
és a csapat összhang akkor megy fel ha nem igazolok sokat?

-
- Entrenador del Barça
Nem vettem már rég semmilyen játékot, majd a 11-es Fifát fogom...:Poldi:.. írta:Tegnap vettem meg PS3-ra a VB-s játékot, hát nekem is bejön eddig 2 meccs alapjáána tipikus mozgások, jó cipők, edzők, szurkolók!!

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- ..:Poldi:..
- Banner mester
Tegnap vettem meg PS3-ra a VB-s játékot, hát nekem is bejön eddig 2 meccs alapjáán
a tipikus mozgások, jó cipők, edzők, szurkolók!! 

I. Eurobarca Sigverseny győztese..