Nekem kicsit van hiányérzetem, mert tegnap is,ha második félidőt nem lazsáljuk le, akkor hinthetett volna egy triplát ő is. De ha emiatt a tartalékolás miatt több marad bennünk a szezon végére, akkor egye fene

Azért én személy szerint örülnék, ha ő lenne a spanyol gólkirály, és még van realitása az aranycipőnek is, bár most Salah ellépett kicsit. Azért Kane kiesett a sérülése miatt. Ronaldo elképesztő mennyiségű gólt ver mostanság.Azért remélem megszakad a sorozata, mert mostanában a dupla nála az alap. Mondjuk ott most csak ő képes gólt lőni igazából.
Örülnék, ha Messinek összejönne az aranylabda. Minden éveben úgy vagyok vele, hogy az utolsó év, utána közelebb kerülnek hozzá és CR-hez. De mindig rámcáfolnak. CR-t is leírtuk már százszor, és köze nincs korábbi önmagához, de még így is kitűnnek Messivel. A spanyol gólkirályi cím és az aranycipő jót tenne Messinek a végelszámolásnál, mert a Bl gólkirályi cím már tuti CR-é.
A bajnokság már zsebben van nekünk, ha veretlenül hoznánk, az tuti sokat nyomna latba a végén.
A kupa remélem meglesz.
A bl továbbjutás mindkét csapatnak összejön, onnan lutri. Nagyon nem örülnék, ha a Madrid triplázni tudna, uh remélem kicsapják őket az elődöntőben, de ha Bl-t nyernek, akkor az esetleges spanyol kupa, spanyol veretlen bajnoki cím, spanyol gólirályi cím, aranycipő is kevés lesz Messinek.
Ez esetben egy kiugró vb szereplés segíthet nekik, amire kicsi esély látok nagyon mindkettejüknek, de ott is inkább a Portugálok színtelen-szagtalan csapatának jósolok hosszabb utat, mint a csapatként nem működő argentinoknak.