Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, inkább nem személyeskedem, maradjunk annyiban, h ha a te apádat, báyádat fejelte volna le, nem lennél ennyirematyi02 írta:Ilúvatar írta:az h lefejelt egy újságírót, az csak egy Eto'o zsenialitásának egy része...![]()
Hát miver oriás barca fan vagyok így azt mondom nagyon de nagyon igazad van
Azért a Chelsea elég veszélyes, akkor is ha Spaletti, akkor is, ha Rijkaard megy...sasi1 írta:Ha Adebayor valóban megegyezett a Millannal, és tényleg oda kerül, akkor szerintem jó esély van rá, hogy nálunk marad Samu. ugyanis nem nagyon marad már csapat, amelyik ki tudna fizetni az árát........
...Ez odavág!!!Lesy írta:Azért ez a cikk egy kicsit sántít. Eto'o lefejelte az újságírót és ezért eltört a karjaHa börtönbe megy, akkor tuti veszünk csatárt
A viselkedésével én sem értek teljesen egyet,bár nem lehet tudni,hogy a nagyrabecsült média mivel váltotta ezt ki belőle.Ennek ellenére a csapat morálját nem hiszem,h pont Samu rontaná, az meg,hogy a világ legjobb csatárai között van,nem vitás. Nem ő az egyetlen olyan sztár,akinek gondok vannak az indulatosságával(Rooney,Ronaldo,Ibra,Bommel,stb.),egyébként meg minden hírességnek megvannak a zűrjei.Amíg egy játékos mindent bele ad a pályán és a csapat húzóemberei közt van,addig nem nagyon törődöm vele,hogy melyik szemtelen,kis senki ujságírót pofozza fel.orska írta:Sok már kicsit amit művel Samu. Nekem már kezd elegem lenni a viselkedéséből és a nyilatkozataiból is. Ezek a dolgok nem igazán segítik a jó csapat morál kialakítását, és nem biztos hogy ilyen renitensen hasznos lesz a jelenléte a Barca-ban. Elszaladt vele a ló.
dr. Mezey írta:Azt már nem eto'o törte el az incidens után elvették a biztonságiak a filmeket, meg "kikisérték" a sértettet és közben történt a "baleset". Én csak azt nem értem hogy ha nem akartak kérdezni akkor mi a sz*nak mentek be egyáltalán. Elég lett volna ha egyszerűen távol maradnak.Slither írta:Vki árulja már el, hogy hogy törhet el vkinek a karja, ha csak lefejelték!![]()
![]()
Itt vmi másnak is kellett történie, vagy csak elírás történt.
Akkor Eto'ónak jó erős kobakja lehet!rumig írta:Védte az arcát a kezével. Hiba voltSlither írta:Vki árulja már el, hogy hogy törhet el vkinek a karja, ha csak lefejelték! Think Laughing![]()
Azt már nem eto'o törte el az incidens után elvették a biztonságiak a filmeket, meg "kikisérték" a sértettet és közben történt a "baleset". Én csak azt nem értem hogy ha nem akartak kérdezni akkor mi a sz*nak mentek be egyáltalán. Elég lett volna ha egyszerűen távol maradnak.Slither írta:Vki árulja már el, hogy hogy törhet el vkinek a karja, ha csak lefejelték!![]()
![]()
Itt vmi másnak is kellett történie, vagy csak elírás történt.
Ezért:Fernando írta:Azt tudja valaki, gogy miért utálja a sajtó a kameruni válogatottat? Mert nemjutottak ki a VB-re?
Egy korábbi eurobarca cikk.Ennek oka, hogy a kameruni szövetség korlátozta a sajtó munkatársainak megjelenését az edzéseken. Erre válaszul a zsurnaliszták tüntetőleg egy kérdést sem tettek föl a sajtótájékoztatóra kijelölt Eto'ónak és társainak
De elvileg pont az volt, h ott akarták hagyni őket a fenébe. Tüntetőleg nem akartak kérdezni semmit. Persze ettől még lehet h volt cukkolás.matyi02 írta:Ujságírok... mindenki tudja hogy mienek hogy ha én sztár focista lenék és nem hagynak folyamatosan és cukolnak még jó hogy lefejelem ...
Védte az arcát a kezével. Hiba voltSlither írta:Vki árulja már el, hogy hogy törhet el vkinek a karja, ha csak lefejelték! Think Laughing
Gyanús ez a mentegetőzés,Miki...ozsimiki írta:(nem tapasztalat![]()
)
ja, nekem is ez ugrott beMichaaBee írta:anno Materazzi Zidane-nak?