Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megkérdezhetem, hogy Puyol-t miért hagytad ki?lionelmessi19 írta:
------------------------Valdes------------------------
--Alves--------Piqué----------Rafa---------Abidal--
------------------------Touré------------------------
------------Xavi------------------Busquets----------
----Messi--------------Samu-----------Iniesta------
Bojant jelölném meg mint elsőszámú cserét.
Utánna Sylvinho, és Keita/Cáceres.
Persze ha nincs valami ami befolyásolhatja a dolgot, pl h támadni kell mert úgy állunk, vagy kiállítás bármelyik oldalon.
Szted Henry-t még cserének se jó??lionelmessi19 írta:Hát ha aláírnál egy döntetlent, akkor elég .majdnemmondtamhogymi. vagy.Los Banditos írta:Döntetlen boldogan aláírnám. A mostani Atlético jobb formában van, mint mi. Egyedül abban a bízhatunk, hogy végre ők is elfáradtak.
Busquetsnek semmi keresnivalója nincs a kezdőben. Keita és Touré is jobb játékos nála.
Tipp: 1-1
Miben bízhatunk egyedül? Ugyan már. Nagyon jól játszunk.
Szó se róla, bármi lehet a vége, de ahogy hozzáálsz az nem normális.
Busquets pedig sokkal hasznosabb volt eddig Keitánál, arról nem is beszélve hogy még látszott is valamelyest. De csak nézd meg a labdaszerzési és passzolási statokat.
Touré valóban játszhatna többet.
Ma ilyet szeretnék látni:
------------------------Valdes------------------------
--Alves--------Piqué----------Rafa---------Abidal--
------------------------Touré------------------------
------------Xavi------------------Busquets----------
----Messi--------------Samu-----------Iniesta------
Bojant jelölném meg mint elsőszámú cserét.
Utánna Sylvinho, és Keita/Cáceres.
Persze ha nincs valami ami befolyásolhatja a dolgot, pl h támadni kell mert úgy állunk, vagy kiállítás bármelyik oldalon.
Hát ha aláírnál egy döntetlent, akkor elég .majdnemmondtamhogymi. vagy.Los Banditos írta:Döntetlen boldogan aláírnám. A mostani Atlético jobb formában van, mint mi. Egyedül abban a bízhatunk, hogy végre ők is elfáradtak.
Busquetsnek semmi keresnivalója nincs a kezdőben. Keita és Touré is jobb játékos nála.
Tipp: 1-1
Én ezt úgy gondoltam, hogy úgy kell vele számolni, mint a többiekkel. Pl. Victor Sanchez is keret tag elvileg, de gyakorlatilag nem, mert a kispadon sincs.Bányász írta: Ezt a fogalmat nem értem....
Hát, épp ez a legjobb benne. Nem lehet rá felkészülni. És ez 1 óriási erény.gianni írta:Ez igaz.....de Messit hiába elemzik
Ezt a fogalmat nem értem....MichaaBee írta:Sergioval mostmár tényleg rendes kerettagként kell számolni, de azért nehogymár job legyen, mint Yayá?!
Háát a Blben nem túl acélos a PSV a Sevillától pedig kikaptak. Ami tény: nagyon-nagyon jó formában vannak! Osztom a véleményed mert Tourét én a világ legjobb kvk-ának tartom, viszont Busquets ha a Keita Busquets Xavi 3as várható akkor nem Yaya helyét foglalja. Keita helyett kéne játszatni. Úgy gondolom nagyon jó játékos lehet Busquetsből, de egy ilyen meccsen hiba őt jáccatni, inkább Keita játszon az ő helyén Touré pedig szűrjön. Szerintem.barca0417 írta:"a középpályán Keita, Busquets és Xavi várható a kezdőbe előzetesen, "
Na nehogy már az Atletico ellen Busquets játszon Touré helyett, mert dobok egy hátast előrefelé...itt most nem a fiatalokat kell beépíteni, hanem meg kell nyerni egy meccset a liga 3. legerősebb csapata ellen. Idén eddig a legerősebb ellenféllel találkozunk, ráadásul ők idén erősebb alakulatokkal találkoztak mint mi, pl. PSV, Marseille, Sevilla. Semmi bajom Busquetssel amúgy, de Yaya az mellett, hogy megérdemli, szakmailag is jobb döntés lenne mint Sergi. Remélem Pep is hasonlóan gondolkozik.
Messi játékát nem is kell nagyon elemezni, mert hihetetlen egyszerű. Egyszerű, de nagyon jó(bár a zseniális szó illene ide, de ezt én nem mondanám rá). Ettől független fel lehet rá készülni. 1-2 ügyes, mozgékony védő leveheti a pályáról ahogyan bármelyik focistát a világon.gianni írta:Ez igaz.....de Messit hiába elemzik