Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
A testi fölénye 'mit is' ? sem ér, ha egyedül őrlödik bent. Ezért küldte előre Piquét is Guardiola.Barca_10 írta:Csak ezt a nagy testi előnyt nem nagyon láttuk az idén,maximum úgy,hogy megtartotta a labdát,de azt sem az Inter ellen,ráadásul azt Messi és Iniesta is megcsinálja.
Barca_10 írta: Csak ezt a nagy testi előnyt nem nagyon láttuk az idén,maximum úgy,hogy megtartotta a labdát,de azt sem az Inter ellen,ráadásul azt Messi és Iniesta is megcsinálja.
CsacsMate írta:Ha Ibra elmegy és jön helyette egy törpe akkor még kevesebb esélye lesz a csapatnak nyerni az Inter féle csapatok ellen és jövőre biztos többen lesznek. Ezért kellene Ibrát megtartani. Ha beindul akkor eldönthet meccseket a felépítéséből kifolyólag.
Ha ilyen hamar elmegy szerintem nagy gondban leszünk jövőre a masszívan védekező csapatok ellen, mert gurigázni lehet akár 90 percig is, ha nem lehet mögé játszani.
ab1daL írta:Torres helyett Rooney is jöhetne, legalábbis Leo szerint.
http://www.origo.hu/foci-vb-2010/201006 ... cahoz.html
Tudom, nem kell komolyan venni, csak gondoltam bemásolom.
Főleg ha Robinho is jönne, akkor azért nem szükséges ide Torres Ibrahimovics távozása esetén, mert a két csatár (Villa, Bojan) mellett Robinho is jól érzi magát azon a poszton. A Barcelonának az az előnye lesz (lenne), hogy univerzális támadói vannak, akik nem egy kimondott poszthoz értenek, hanem többhöz. Ez nagy variációs lehetőséget biztosít Guardiola számára.stef.lev írta:Szerintem egyáltalán nicsn rá szükség, mert ha iba elmegy akk középcsatárnak ottvan villa és akkor baloldali támadónak érkehzetvki, pl: robinho vagy mata. Másik meg Torres ezrintem nem illene be a barca játékába és nem lenne jó hatással a csapatra ha az egész spanyol válogatott itt játszana...
stef.lev írta:Szerintem egyáltalán nicsn rá szükség, mert ha iba elmegy akk középcsatárnak ottvan villa és akkor baloldali támadónak érkehzetvki, pl: robinho vagy mata. Másik meg Torres ezrintem nem illene be a barca játékába és nem lenne jó hatással a csapatra ha az egész spanyol válogatott itt játszana...neobarca írta:Hát ha Ibra távozik akkor mindenképpen szükség van rá!ALEXDP írta:Lehet hogy rosszul gondolkodom,de Torres-t szerintem el lehet hozni 70millió alatt bőven, mert a Pool-nál komoly gondok vannak...
Más kérdés hogy mennyire van rá szükség.
Szerintem egyáltalán nicsn rá szükség, mert ha iba elmegy akk középcsatárnak ottvan villa és akkor baloldali támadónak érkehzetvki, pl: robinho vagy mata. Másik meg Torres ezrintem nem illene be a barca játékába és nem lenne jó hatással a csapatra ha az egész spanyol válogatott itt játszana...neobarca írta:Hát ha Ibra távozik akkor mindenképpen szükség van rá!ALEXDP írta:Lehet hogy rosszul gondolkodom,de Torres-t szerintem el lehet hozni 70millió alatt bőven, mert a Pool-nál komoly gondok vannak...
Hát ha Ibra távozik akkor mindenképpen szükség van rá!ALEXDP írta:Lehet hogy rosszul gondolkodom,de Torres-t szerintem el lehet hozni 70millió alatt bőven, mert a Pool-nál komoly gondok vannak...
Robinho pedig a Santosban vagy a Barcaban, mivel nem akar visszatérni a Citybe. Van választék rendesen.Sanama írta:sport.es azt hozza le,hogy Torres vagy Barcaban folytatja,vagy marad Angliában.
lehet, h velem van a baj (mert annyira szeretném, h maradjon Yaya!), de ez a nyilatkozat most kimondottan tetszik nekem! ha viszont az udvarias viselkedés ellenére se szólal meg Pep... ezek a után az lenne a min. sztem... (feltéve, h a totalbarca pontosan idézte a parazita szavait...)SuperMessi írta:Yaya ügynöke találkoznim akar Rosellel. Valaki érti ezt? Ha több játékidőt akar kizsarolni tőle, akkor Pep maga fogja elküldeni...
http://www.totalbarca.com/2010/news/tou ... th-rosell/
Így legyenInitom írta:Amugy a témától eltérve most olvastam,hogy leszerződtünk egy TV társasággal (nevére nem emlékszem) és évente 120(!) millió eurót fogunk kapni!
Mondjuk ez egy tényekre alapozott hír...Victor_Valdes írta:Topfoci tiltott oldal, nem hiába.RicoDicso írta:http://www.topfoci.hu/index.php?heading ... %20helyett
Topfoci tiltott oldal, nem hiába.RicoDicso írta:http://www.topfoci.hu/index.php?heading ... %20helyett