Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem barmelyik angol csapat kepes elrontani a jatekunkat mert ok ugy valahogy mas stilusban jatszanak mint mi.De mi is eltudjuk am az oveket!van Bommel írta:Én jobban örülök a Chelseanek. Hiddinknél támadófocit játszanak, és ez nekünk fekszik. A Liverpool képesebb lett volna jobban elrontani a játékunkat, ezért érzem úgy, hogy jobba Chelsea ellen durni.
Rosszak az érzéseid, ahogy írtam, én is gratuláltam ehhez a mai csoda meccshez nekik is, ahogy a kékeknek is. de a két meccs alapján IS teljesen megérdemelten jutott tovább a Chelsea! első meccsen egyértelműen megérdemelt sikert arattak idegenben, 2.on pedig 0-2ről teljesen megérdemelten egyenlítettek a 2.félidőben, majd szereztek vezetést, utána a pool elképesztő volt,és szerzett 2 gólt hirtelen, és még ekkor is kapcsolt a chelsea,és egyenlített. nincs kérdés, megérdemelték a továbbjutást, mi meg ezt a meccset az elmúlt évek gyötrelmei utánVarga Tamás írta:Az az érzésem, jobban megérdemelték volna!
Benitez zseniális edző! Nem kell forszírozni,zseniális.gekkodan írta:...
De nekik nem volt eddighenry&eto írta:de hiszen kaptunk most is sárgát!pl alves puyol!
Sajnos nem. Essien és Hiddink megadja azt a pluszt ennek a Chelseanek ami Scolariban és Mikelben kevésbé volt meg. Amúgy a Chelsea kerete jobb ez megkérdőjelezhetetlen. Két edzőzseni párharca volt ez. Gerrard és Terry azért hiányzott innen is onnan is. Meg Torrestől egy átlagos teljesítmény is jó lett volna. Amúgy akkor lettem volna egy kicsit boldogabb ha a végén Essien nem ment hatalmasat és a Pool nyer. De így is szép volt ez.Varga Tamás írta: Az az érzésem, jobban megérdemelték volna!
Így van.ozsimiki írta:ATYA ÚR ISTEN!!!
LE a kalappal a chelsea,és a pool előtt is. eszméletlen, ilyet nem látunk sűrűn. ezeket nem lehet a padlóra küldeni, egyiket sem. mekkora tartás,és mentális erő mindkét félnélgyönyörű meccs,és most jön a BARCA
hú hát az elődöntő sem lesz semmi
![]()
4-4, eltaláltam az xet,de kicsit kevesebb gólosat tippeltem![]()
![]()
![]()
jól mondta Hajdú B. ez a két meccs kárpótolt minket az elmúlt év pool-chelsea gyötrelmekért!
This is FOOTBALL!!!