Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sérült.bence-barca írta:Amúgy valaki tudja miért maradt ki a keretből Emenike? ANK-n ő lett a gólkirály...
Taiwot már nagy nehezen megemésztettem, de őt most nem értem.
Jaja, nekem is megszakad a szívem értük.shutterisland írta:spanyolokat is sajnálom annyiból, hogy ha :
- feltörlik velik a padlót, akkor patkányok, unfair, meg minden.
- ha flegmáznak (sarkalgatás,rabona,nem eshet le a labda téma) akkor nagyképűek.
- ha meg ellötyögik, akkor megint elő lesz véve a ratyi tili-toli, és hogy ez mennyire unalmas és foscsi.
*hatostshutterisland írta:ettől a nigériai b kerettől kapnak egy négyest
viszont ameddig nem jön a pillangó, nincs gond, ha jól tudom, az összes (profi) tizenegyesét beverte eddig.11eshez készülődve meglátna egy pillangót mindent ott hagyna és utána futna hogy elkapja...
Hihetetlen, hogy milyen végtelenül buta és primitív ember lehet. Ez a mezlevételes eset is mutatja. Már az arcán a nézéséből látni lehet, hogy nagyon komoly köd van a fejében.ab1daL írta:Ha csak a futballra koncentrálna 100%osan Balo, top5 csatár között lenne szvsz.
mert látta, hogy esélytelen, hogy elérje és már a leérkezésére koncentrált, elég kellemetlen például nekivetődni a kapufának. ha megnézed a videót miután látta, hogy esélytelen, már a földet nézi végig, hogy minél jobban tudja kontrollálni a leérkezését.Deus írta:messideco írta:Amore, Pirlo!![]()
Azért fura volt nekem a kapus viselkedése, mintha hagyná bemenni... o.O
https://www.youtube.com/watch?v=Fq08L_HmfYQ
14. - 15. mp -nél kell nézni alaposan: mikor a levegőben odaér a kapus, lehúzta a karjait... Miért? Elfelejtett nyújtózkodni?
Meg azt igazolja, hogy igenis bele lehet fásulni egy csapatba, közegbe, ahol régóta játszik egy playa. Azért a milanos utolsó néhány évét nem teszi ki az ablakba, nagyon jót tett neki a váltás, a Juve-ban levették a terhet a válláról védekezésben, és ha szinte "csak" irányítania kell, akkor az még nagyon megy neki. Ettől függetlenül már 34 éves, idő kérdése, hogy mikor indul meg lefelé, de még akár 2 jó éve is lehet ezen a szinten. (Főleg úgy, hogy az olasz liga azért nem a legtempósabb, leghajtósabb meccsek otthona, szóval bőven meg lehet élni ott 30 felett, lásd Maldini, Nesta, Cannavaro és most Pirlo.)LG írta:Pirlo meg szintén egy olyan játékos, aki rácáfol arra a buta közhelyre, hogy 30 felett nem lehet klasszis teljesítményt nyújtani.
Biztos tippszmikszűt a szemét.Deus írta:messideco írta:Amore, Pirlo!![]()
Azért fura volt nekem a kapus viselkedése, mintha hagyná bemenni... o.O
https://www.youtube.com/watch?v=Fq08L_HmfYQ
14. - 15. mp -nél kell nézni alaposan: mikor a levegőben odaér a kapus, lehúzta a karjait... Miért? Elfelejtett nyújtózkodni?
messideco írta:Amore, Pirlo!![]()
kösziS.Agüero írta:Port.hubennike123 írta:melyiken adják a spanyolokat?
Amúgy ugyanaz, ami az eddigieket is...
A csk hatalmasat hibázott :S Persze Balo nagyon jól csinálta, de ez a védelem...Daniel Barca írta:Ott van Balo, csak szidni kellett ...
szerintem giovani statjával keverte, ő tart 66 meccsen 14 gólnál.Mezner2 írta:Gundi azt mondta,hogy 60meccsen 14gól... akkor most mi van?ab1daL írta:Ha csak a futballra koncentrálna 100%osan Balo, top5 csatár között lenne szvsz. Amúgy Chicharito statjai nem semmik: válogatottban 55 meccsen 33 gól!![]()
Balos résszel egyetértek..