Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mond már el légyszíves hogy abba mi az alibi hogy 120 percen keresztül próbálkozik egy csapat, csak a kapufa + 6 ember a kapu előtt akadályozzák meg őket a vezetéstől.A crnek csak egy értelmes támadása volt, szégyen lett volna hogyha ők mentek volna tovább.Egyébként Van Persie egy nulla volt az egész meccsen, de én ezek után már nem írnám le a hollandokat szerintem megfoghatják az argentínokat is.Messithebest írta:van egy olyan érzésem, hogy ez az alibi Hollandia nagyon csúnyán megfog égni Argentína ellen... Krulnak adhatnak egy pacsit, továbbvédte őket.
Annyira lefárasztott a meccs, hogy 2 percig agyaltam, hogy hogy jön ide Ronci..miihii írta:Most vagy rúgjon valaki egy gólt (mondjuk CR, "akinek" kivételesen szurkolok ez ügyben) vagy ha lehetne olyat, akkor hagyjuk a hosszabbítást és jöjjenek a tizik. Ebből ennyi nekem elég mára...
Szerk.:
Juhúú, már voltak izgalmak is két-három percig...
Nem előzetes kifogásnak mondtamLG írta:Azért a hollandoktól és a németektől is hiányoznak fontos emberek, szóval ez nem lehet kifogás.Alfa írta:Lehet , hogy ott fent valaki Nemet -holland döntőt akar ( bár remelem , hogy a hollandok nem jutnak el az elődöntőigDanka00792 írta:Di Maria vébéjének annyi. Most olvasom, hogy izomszakadása lett. Jobbulást neki!
Argentin válogatottból kiesik az az ember, aki Messin kívül megtudja bontani a védelmet. Jó kilátások.![]()
)
Nem nézem a meccset, de látom 0-0, gondolom ez is fos, mint a többi.
Jól gondolod. Costa Rica hátsóját lassan feltöri a háló, nulla elképzelésük van támadásban és a védelmük előszeretettel veszít labdát.LG írta:Azért a hollandoktól és a németektől is hiányoznak fontos emberek, szóval ez nem lehet kifogás.
Nem nézem a meccset, de látom 0-0, gondolom ez is fos, mint a többi.
Azért a hollandoktól és a németektől is hiányoznak fontos emberek, szóval ez nem lehet kifogás.Alfa írta:Lehet , hogy ott fent valaki Nemet -holland döntőt akar ( bár remelem , hogy a hollandok nem jutnak el az elődöntőigDanka00792 írta:Di Maria vébéjének annyi. Most olvasom, hogy izomszakadása lett. Jobbulást neki!
Argentin válogatottból kiesik az az ember, aki Messin kívül megtudja bontani a védelmet. Jó kilátások.![]()
)