2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez is igaz.Mondjuk nem nagyon tudok perpill mondani egy védőt aki az elnök úr helyett biztosan bevállna. Bár amit az utóbbi hónapokban csinál nincs magasan a léc...NovaProspekt írta:sztem De Ligt jó helyen van az olaszoknál. a srác döglassú már 20 évesen, mi lesz vele majd, ha 32 lesz, mint Piqué? pont egy mélyen védekező csapatba illik, egy agyig feltolt védelemben kijönnének a gyengeségei. jól döntött, h oda ment.
Nekem a legjobb barátom 1000 éves Juve fan így sok Juve meccset nézek.Hibázgat mert hibázgat de megmondom, hogy szerintem bármelyik védőnket a jelenlegi forma alapján zsebre teszi.Tomix354 írta:De Ligt a Juventusba eddig nem bizonyította, hogy megért annyi pénzt. Sok sérülésnek köszönheti, hogy játszik.
Én inkább azt mondanám, "aki egyszer klub-elnök akar lenni, annak kellene annyira szem előtt tartani a klub érdekét, hogy ha eljött az ideje (márpedig eljött) önként feláll."LG írta:Én már évek óta elégedetlen vagyok vele, de ezzel a szezonnal végleg elásta magát nálam. Nyáron mennie kéne, mivel túl nagy a befolyása, cserének sem szabadna itt hagyni.
Pique a Messi-Suarez duó mellett a barca elismert világklasszisa. a teljesítménye a posztján az idén sem rosszabb mint a kifejezetten nehezen formába lendülő Messié és jobb mint a labilis Suarezé.lesliejr12 írta:Egy értelmes edző ilyenkor bekopogtat az elnöki irodába és közli, hogy Piqué-re többet nem tart igényt. Egy értelmes elnök pedig ezt elfogadja és átadó listára teszi azonnal.
Az arany generációtól, Messi-n kívül ne is várjunk már semmit azt gondolom. Megöregedtek profi szinten, már a következő életüket szervezik, nem kell csodálkozni az ilyen összeomlásokon, alibi meccseken.
Siralmas szezonok jöhetnek míg ők ki nem kopnak, mert ki nem lesznek téve az biztos.
Tudom...sokat köszönhetünk Piqué-nek is. Meg is köszönjük, de tovább kellene lépni. Suarez gondolom ugyanez, csak ő közben magára is pakolt felesleges kilókat, Busi is lámáskodik sokat a pályán, Alba is kezdi... Valverde-nél meg ezek a játékosok egyelőre érinthetetlenek.
Az andorrai csapat a spanyol sokadosztályban szerepel, ha jól tudom. Aki edzőként, vagy játékosként itt nem felel meg, az bőven megfelelhet még máshol. Maximum egy pályakezdő edzőt, vagy egy-egy ifijátékost tudnék ott elképzelni. Esetleg még egy levezetni kívánó játékost.Samper írta:Ha az egész andorrai akció dobbató a Barca elnöki poszthozl, akkor semmi probléma, mert ha sikerül, akkor eladja Andorrát. Ha viszint nem az, akkor talán üzletet akar csinálni a Barca hibáiból. Szerződtet minden edzőt, vezetőt, játékost, akit a Barcaban nem becsülnek meg és 1-2 év múlva haszonnal továbbadja őket.MQuCsabi írta:Főoldali cikk apropóján jutott eszembe. Az, hogy az androrrai csapat tulaja és esetleg a jövőben a Barca elnöke lesz, az kicsit összeférhetetlenség, nem? Attól függetlenül is, hogy osztály különbségek lesznek a csapatok között.
Ha az egész andorrai akció dobbató a Barca elnöki poszthozl, akkor semmi probléma, mert ha sikerül, akkor eladja Andorrát. Ha viszint nem az, akkor talán üzletet akar csinálni a Barca hibáiból. Szerződtet minden edzőt, vezetőt, játékost, akit a Barcaban nem becsülnek meg és 1-2 év múlva haszonnal továbbadja őket.MQuCsabi írta:Főoldali cikk apropóján jutott eszembe. Az, hogy az androrrai csapat tulaja és esetleg a jövőben a Barca elnöke lesz, az kicsit összeférhetetlenség, nem? Attól függetlenül is, hogy osztály különbségek lesznek a csapatok között.