Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg ilyet tippeltünkLos Banditos írta:Amikor tegnap MSN-en a közösbe megkérdezték, hogy emnnyire fognak kikapni a Brazilok, akkor mindenki hasonló eredményt tippelt.![]()
jah Scolari:keverem a 2tFrank Rijkaard írta:A 2002-es vb-n Luis Felipe Scolari voltBojan Krkic írta:Nem Dunga a megfelelö ember-a 2002-es VB kapitánya kellene:Carlos Alberto![]()
Carlos Alberto Parreira a 2006-os vb-n volt, őt azért nem szeretném vissza kapitánynak![]()
De Scolari jöhetne, csakhogy ő a portugálok kapitánya
Eddig nem valami jó! Igaz még változhat a játék, hisz pár meghatározó játékos nem játszik!Bojan Krkic írta:Mexikót 5-6 napja még USA is megverte....erre a Brazilok...![]()
Nem Dunga a megfelelö ember-a 2002-es VB kapitánya kellene:Carlos Alberto
A 2002-es vb-n Luis Felipe Scolari voltBojan Krkic írta:Nem Dunga a megfelelö ember-a 2002-es VB kapitánya kellene:Carlos Alberto
Mexikót 5-6 napja még USA is megverte....erre a Brazilok...Frank Rijkaard írta:Mexikó-Brazília 2-0
...![]()
Hát én nem tudom, nekem eddig se tetszett Dunga ténykedése, de még van ideje, lehet, hogy összeszoknak a srácok![]()
Bár a második félidőben óriási ziccerek maradtak ki....
A Copat biztos hogy nem nyerik meg,lehet még a csoportból sem mennek tovább,azért hiányzik pá meghatározó játékosuk,nembaj.Igy könnyebb dolga lesz Argentinának.Los Banditos írta:Amikor tegnap MSN-en a közösbe megkérdezték, hogy emnnyire fognak kikapni a Brazilok, akkor mindenki hasonló eredményt tippelt.![]()
Dunga nagyon gyenge edző!
Ilyen listákat elég nehéz összeállítani: más bajnokság, más poszt stbLos Banditos írta:A Times 50-es listája:
Én is.el fuero írta:Sose gond, én ágyból néztemLos Banditos írta:Már bocsi, de szerintem nagyon betegek vagytok, hogy képesek vagytok hajnali 3-kor meccset nézni, amikor ott a kényelmes ágyikó.![]()
![]()
Sose gond, én ágyból néztemLos Banditos írta:Már bocsi, de szerintem nagyon betegek vagytok, hogy képesek vagytok hajnali 3-kor meccset nézni, amikor ott a kényelmes ágyikó.![]()
![]()
Uruguay rendesen cumizott.Los Banditos írta:Peru - Uruguay 3:0
Venezuela - Boliívia 2-2