2008.07.09. 14:07:49
Én az Atletico MAdridot nem tartom akkora esélyesnek az első négybe.hogy megelőzze a Villarealt!Minden évben ugyanúgy bevásárolnak,aztán mégis valamiért nem megy nekik!Mondjuk,most a hátsó alakzatuk is eléggé megerősödött,szóval a játékoskeret alapján ott lehetnek,de valahogy valami mindig hibádzik!A Valencia-nál azt azért meg kell jegyezni,hogy akármennyire velük kerülték el a kiesést tavaly,de ez egy más csapat lesz!Most nyugalom van ott is,kezdenek kilábalni a válságból és megtartják a csapat sztárjait!Ja és az az Unay Emeri lesz az edzőjük,aki tavaly az Almeriát igazgatta!Szóval én a Valenciát is ugyanarra a szintre sorolom,mint a Villarealt és az Atletico Madridot!
A csoportból is tovább kellett jutni,az pedig nagyban köszönhető Villának,aki a Svédek ellen egy angyon fontos győztes gólt szerzett,és ha nem is alappillér,de egy nagyon fontos játékos volt!Marchena szerintem is egy favágó,most nagyot alakított,dehát ennyit tesz neki egy olyan szigorú edző,mint Aragones!ÉS ki tudja majd,mit hoz ki belőle Emeri!Silva nekem is kérdés,én talán úgy mondanám,hogy még rengeteget kell fejlődnie, és ő nekem inkább egy szélső,mint szervező kp.!Robotol,viszont technikás,de a szervezést nem bíznám rá!
Más:Manuel Neuer több hónapra megsérült!Sajnálom,jó kapus!
.