Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszönööööömfanbarca írta:daffy írta:eljött az idő![]()
szeretnék megkérni valakit,hogy csináljon nekem egy jófajta sig-et.
egy messi vs cr képet szeretnék. semmi más elképzelésem nincs
egész alakosra gondoltam szerintem(!Fecooo írta:daffy, tudom nem ilyenre gondoltál, de eszembe jutott egy nagyon jó kép a témában:
Messi VS CR
amikor megjelent eza cikk itt az Eurobarcán, sztem mindenki extázisban volt, alig várta az estét
Nekem ez sokkal jobban tetszik,mint a V1.higany írta:V2:
Igy jobb?
Ez a drapp szín nekem nem jön be.Egy fekete háttérrel megnézném.higany írta:SOTW-re:
![]()
![]()
A felirat szép lenne, csak nagyon beleolvad a háttérbe, nehéz elolvasni. Az én ízlésemnek túl fakó is, én feltekerném a kontrasztot, bár gondolom direkt lett ilyen. Ezen kívül nagyon király!higany írta:SOTW-re:
![]()
![]()
Ohh,látom te nagy NFL rajongó vagyRataccess írta:Azért van még miből válogatni, összehoztam már 1-2 sigetMessithebest írta: Nekem messze a Messi-Pato-Fabregas siged viszi a pálmát(Vajon miért?
)
http://s704.photobucket.com/albums/ww46/Rataccess/
Látszik is, hogy tehetségem ugyan nincs (akkor látszódna valami fejlődés), de lelkes vagyok
Azért van még miből válogatni, összehoztam már 1-2 sigetMessithebest írta: Nekem messze a Messi-Pato-Fabregas siged viszi a pálmát(Vajon miért?
)
Rataccess írta: Szerintem a négy közül messze ez a leggyengébb...Az átlátszó háttér miatt "újszerűnek" hat, de technikailag nem túl kiforrott, és akkor finoman fogalmaztam. Szerintem az én nemrég posztolt átlátszós sigem sem sokkal rosszabb. szerk.: most látom hogy épp a megelőző hsz.-ben került szóba... Köszi!
Köszönöm az elismerést, nagyon jól esik!palesz77 írta:
Na, ez sokkal jobb. Egy észrevétel viszont:
Számomra túl "hihetetlen" a kép. Én kivenném a tornádót, mert az nem passzol oda, mert a fák nem hajlonganak, meg nem is látszik hogy fújna a szél - tudom hogy ez a többi kép miatt van, de pont ezért nem passzol a tornádó. A másik meg, hogy majd ha tovább foglalkozol ezzel a dologgal -amit kéne, mert ez elég jól megy -, akkor majd figyelj a természeti dolgokra. Itt azt értem, hogy az égtájak(remélem jól mondom) ne nagyon keveredjenek - pálmafa, plusz bükk(csak példa) nem sűrűn van egy helyen... Ezt csak a kötekedős énem mondja, csak az az énem miatt nem tudom elhinni, hogy "igazi"a kép... Remélem érted, és nem veszed zokon, mindezek mellett nagyon jó, főleg hogy nemrég kezdted...
Le a kalappal.
Szerk.: Csak hogy tudd, azért lementettem, mert annyira bejön ígyis...
Szerk2.: Rataccess, amit nekem csináltál, az zseniális, és a technika is marha jó... Lehet hogy nem a legdurvább photoshopguruk csinálják, de annyira egyedi, hogy ez nagyon sokat dob rajta... Úgyhogy keep going!
Szerintem a négy közül messze ez a leggyengébb...Messithebest írta:Ez nagyon nagyRataccess írta: Keresgéltem Neked én is:
Na, ez sokkal jobb. Egy észrevétel viszont:sjay írta:Módosítgattam a képem, ez lett belőle:
http://i51.tinypic.com/2z73628.jpg
Ez nagyon nagyRataccess írta: Keresgéltem Neked én is:
Köszi szépen a másodikat még nem láttam,be is rakom!Rataccess írta:Keresgéltem Neked én is:Piqué írta:Csinálna nekem valaki egy Pique siget? Kerestem minden felé,de nem találtam semmi jót.
Keresgéltem Neked én is:Piqué írta:Csinálna nekem valaki egy Pique siget? Kerestem minden felé,de nem találtam semmi jót.