Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gondolom magyar nyelvű oldalra gondolt... nem mindenki beszél spanyolul...Nóbi írta:www.sport.eslui1698 írta:Nem tudna nekem valaki olyan oldalt mondani ahol megbízható sporthíreket tudok olvasni?
Én az nb1.hu-t szoktam,de látom azt itt elég sokan nem tartják jónak.
Nóbi írta:Martin Jol, a HSV új menedzsere Rafael Van der Vaart esetleges eligazolásáról azt nyiltakozta, hogy nem megy sehova, kivétel:
“Az egyetlen eshetőség az lenne, hogyha a Real vagy a Barca tenne ajánlatot - ilyenkor ugyanis nehéz a játékosok útjába állni.”
Dinho helyén szerintem Silva mellett Ő lenne az ideális megoldás.
Csak van egy kis gond:Pep-nek nem kell és így nem is érdeklődünk érte.Nóbi írta:Martin Jol, a HSV új menedzsere Rafael Van der Vaart esetleges eligazolásáról azt nyiltakozta, hogy nem megy sehova, kivétel:
“Az egyetlen eshetőség az lenne, hogyha a Real vagy a Barca tenne ajánlatot - ilyenkor ugyanis nehéz a játékosok útjába állni.”
Dinho helyén szerintem Silva mellett Ő lenne az ideális megoldás.
www.nemzetisport.hu/Spanyolfoci_index.phplui1698 írta:Nem tudna nekem valaki olyan oldalt mondani ahol megbízható sporthíreket tudok olvasni?
Én az nb1.hu-t szoktam,de látom azt itt elég sokan nem tartják jónak.
Mascherano leigazolása teljesen felesleges lenne mivel már 4 védőt vettünk+ Keitát.torrestoni írta:Ha az én feladatom lenne, akkor Silva, és Mascherano.
Nem feltétlenül. Csomó oldal pl. arról cikkezett, hogy a Barca megegyezett Hleb és Adebayor ügyében. Aztán...Alberto10 írta:zárjuk má le ezt a Palacio témát!!! NEM VETTÜK MEG PALACIOT ÉS KÉSZ!!!!!
ha megvettük volna már rég az összes megbízható oldal közölte volna!!
és szedd le ezt a ku.va nagy avatart!!!
Nem tudom miről beszélsz. Nem tudom, hogy ez az ügy mért lenne lefutott. Egyébként az RTL KLUB-SPORTKLUB miért lenne pont az idióták gyülekezete mikor x naponta Barca TV is van amiből friss információkat is adnak.Replay írta:A sportklub a legnagyobb hazai idióták gyülekezete.Ebdon Lake írta:Ezt olvasátok el. Pedig ezt a Sportklub írta nem egy névtelen oldal. Palaciost elvileg megvettük.
Nem igazoltuk le Palacio-t!
1000x elmondták:
- hogy NE linkeljetek már mindenféle igénytelen oldalról hireket.
- nem kell percenként különböző "taktikákat" irogatni, borzasztó unalmas és értelmetlen.
- gyakran előfordul, hogy olyanokat linkeltek, amiről már szó volt a főoldalon vagy előzőleg vki beirta ebbe a topikba.
- egyeseknek vmi BORZALMAS helyesirása van.
Uff.