Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én azt hittem h még ma megcsinaljak a 2. sessiont... de olyan curva jo h sehol nem irták mikor van a folytatás...Fernando írta:Ohh fáck, hogy holnap folytatják, amúgy nyugi ez megvan. Innen nem adja le, 7-2.visca el barca írta:o'sullivanre valaki raszolhatna, h elkezdodott a vb... mintha aludna...
Ohh fáck, hogy holnap folytatják, amúgy nyugi ez megvan. Innen nem adja le, 7-2.visca el barca írta:o'sullivanre valaki raszolhatna, h elkezdodott a vb... mintha aludna...
lehet,de pont otthon bukjanak?FtcSikiHun írta:Boston-New York V
Orlando-Atlanta V
10 odds
Vélemény?
Nem hiszem, hogy a Boston 4-0al megy tovább. Atlanta húzós nagyon
Áhh már megtettem.Fernando írta:Barcaman14! A Bragat meg ne rakd. Legalábbis én nem raknám. Ez a Nacional nem rossz, ráadásul iszonyatosan sok a sérült a Bragabán, meg hétközben játszottak is csütörtökön, és vért is izzadtak. Vagy kikapnak, de ami valószínűbb, hogy x lesz.
Nahát akkor gyerünk Barca!levproff írta:Hosszú idő után újra raktam egy tippmixet:
Real Madrid - Barcelona V 2,50
3000ft-tal.
+ egy bet365-ön:
Real - Barca V 2,40
Rangers - St. Mirren H 1,18
Peterborough - Plymouth 2,5 over 1,70
a padról szórtak ki 2-őt,épp ezért lesz egyre furcsább az egész...haze71 írta:Én úgy tudom, három játékost is kiállítottak a Cesenából, szóval 8 emberrel rúgtak két gól úgy, hogy a 89.-ben még 2-0 volt...
daffy írta:a hendit úgy,hogy a barca kap egy góltultrasur írta: icipict off
Nemkötekedésből írom végképp hogy egy korrekt szurkoló társról van szó de nemvágom én soha de soha nem fogadnék a hőn szeretet csapatom ellen.
Hendi?! oké hogy realitás de akkor is reggel lemenni a lottózóba és átvenni ezt a "nyereményt"...
Meg majd még egy kérdés csak az már majd tényleg az adott topikban...
sryígy csak 1.45ös odds van rá,de megéri
off: a sportfogadásban nincs helye érzelmeknek. az ilyen meccsekkel lehet a legnagyobbat kaszálni és ez az,amikor mindenképp nyerek. ez csak üzlet,nem az érzelmekről szól.(a nyereményt majd madrid mezre költöm)
Én úgy tudom, három játékost is kiállítottak a Cesenából, szóval 8 emberrel rúgtak két gól úgy, hogy a 89.-ben még 2-0 volt...szajko írta:az utóbbi időben volt egy pár(talán 2-3) ilyen oddsú olasz meccs és valahogy mindig döntetlen lett. ott van pl. a palermo-cesena meccs mikor a 90. perc után vágtak a vendégek 2 gólt és lett 2-2 úgy,hogy 10 emberrel nyomták. azért ez incrediblesocio66 írta:
nem tudom,annyira azért nem vitték le az oddsait.
meg nem tartom valószínűnek hogy egy bunda meccs ennyire köztudatban lenne,simán lehet hogy ezzel csak a figyelmet terelik el és a bunda egészen máshol van.
nem hülyék ezek.