Ronaldinho&Barca írta:bence-barca írta:
Hááát... ezen azért lehet csámcsogni, mert én nem látom így. Idős játékosokat vesznek, igaz ingyen, de nem egy ilyen csapatra lehet építeni a jövőt. Emmanuelson viszont jó húzás volt!
Ibrát hogy kapták meg? Ha jól tudom Robinhonak nem a milan állja a fizetését, vagy csak kis részét. Tudnak ők igazolni nagyon.. persze néha nem posztra, olyan reálosan, de ha lehet ingyér és nagy nevet..
Én meg azt hittem, h ironikusan mondtad, h nagyon tudnak igazolni

Annyira jól igazolnak, h pár éve még Európa egyik legjobb csapata voltak, most meg sehol sincsenek. És ezt ne fogjuk még véletlenül sem a bundabotrányra, mert csupán nevetséges büntetést kaptak.
Mindenki oda volt, h hű de jó lesz Ibrával meg Robinhoval stb. a Milan, aztán meg? A Madrid ellen hol voltak ezek a fantasztikus igazolások? A 122 éves Inzaghi kellett, h ne égjenek meg otthon is.
Ibra mondjuk valóban nagy fogás volt, ezt elismerem, de mint tudjuk, a Barca olyan nagyszerű klub, annyira jólelkű, h 150 milliós kölcsönt is képes felvenni, h ingyen, vagy jelképes összegekért osztogassa a játékosait...
Van Bommelnél érzem még úgy, h jó lehet, de a többiekben sokat nem látok.
Szép dolog, kikuznák nagyobb nevű játékosokat, de ha majd eredménye is lesz, akkor elismerem.
Amúgy meg tudod kik tudnak nagyon jól igazolni? Pl. Porto, Lyon. Magasan áron felül eladják a játékosaikat, annak a töredékéből vesznek olyan embereket, akik nagyjából ugyanazt tudják.