Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igy van. odamehetett volna a lefujas utan is, gondolom a srac nem tunt volna el addigra. ha melegit arra figyelnijen, ha palyan, akkor a palyara. palyarol se szaladgalnak ki alairast adni, melegiteskor a melegitessel kell foglalkozni.Erxy írta:nyilván simán lehet hogy jószívű srác és csak jófejkedni akart, de meccs alatt ne tegye. akár a padon ül, akár melegít akár a pályán van, koncentráljon és csak pályára fókuszáljon, ne a nézőtérre és arra hogy kivel tudna jófejkedni. meccs előtt, után nyugodtan osztogathat autogrammokat, meccs alatt ne tegye, nem ott van a helye.
Már a remény is kiveszett hogy csak simán egy jószívű srác? Nem hiszem hogy ezen áll vagy bukik a marketing értéke, ennél azért az egy hangyányit bonyolultabb. Ilyen alapon a maradék 21 játékosnak romlott a PR megítélése?Erxy írta:örülnék neki, ha megbüntette volna (rac1 szerint nem tette), így is egy reklámbábu az egész ember, legalább meccs közbe ne a PR-ral foglalkozzon.
nem sérült meg, nincs semmi baja. baj csak azokkal van, akik még mindig olvassák azt a 'mit is' ?.ZBarca írta:Ti tudtok valamit arról, hogy állítólag tegnap Neymar is megsérült...?Ezt a BBVA Ligán olvastam, úgyhogy nem tudom, mekkora az igazságtartalma.
Hamár itt tartunk, akkor Rakitic is "megsérülhetne" Albával egyetemben!Leon írta:Remélem,hogy csak a válogatott meccs miatt "sérült" meg.Mint gondolom Messi...ZBarca írta:Ti tudtok valamit arról, hogy állítólag tegnap Neymar is megsérült...?Ezt a BBVA Ligán olvastam, úgyhogy nem tudom, mekkora az igazságtartalma.
Remélem,hogy csak a válogatott meccs miatt "sérült" meg.Mint gondolom Messi...ZBarca írta:Ti tudtok valamit arról, hogy állítólag tegnap Neymar is megsérült...?Ezt a BBVA Ligán olvastam, úgyhogy nem tudom, mekkora az igazságtartalma.
Amúgy az a durva, hogy nemrég olvastam - a 'Sport'-on talán -, hogy a Santosban 5(?) év alatt egy meccset se kellett kihagynia sérülés miatt.. Úgyhogy bízok benne, hogy az a tavalyi csak egy szerencsétlen éve volt, és nem lesz több boka aláfordulása meg ilyesmik, mert az alkata ellenére egyáltalán nem sérülékeny játékos. Bár aztán lehet, hogy a Barcelonai klíma kihozta belőle a sérülékeny énjét - vagy az, hogy sokkal több, és megerőltetőbb meccset kell játszania egy szezonon belül, mint előtte..visca el barca írta: félek h iszonyat sok sérülése lesz idén (is)....
A jövőbeni top MC-t látjuk feltörekvőben, csak nehogy elpazarolja a tehetségét a futballal!P.G.D. írta:https://www.youtube.com/watch?v=sEBZWXx ... e=youtu.be Hát ez kész.Maradjon csak a focinál
.
Külön edzett a többiektől. Minden bizonnyal nem fog holnap pályára lépni.Fabregasfan írta:Neymarról tud valaki valamit? Ma már tudott edzeni a többiekkel?
A fordítás szépségei.mess2009 írta:én rándulásról olvastam.....mi az az I fokozatu ficam? (angolból fordítva)
én rándulásról olvastam.....mi az az I fokozatu ficam? (angolból fordítva)Barcaman1993 írta:csabimo írta:
Első fokozatú ficamról írnak. Ez alapján meglepődnék, ha nem lenne hamarosan újra hadra fogható. Lehet, hogy a hétvégén nem játszik, vagy csere lesz, de sztem a Villareal ellen már mindenképpen ott lesz. Aztán megy a válogatottba
Első fokozatú ficamról írnak. Ez alapján meglepődnék, ha nem lenne hamarosan újra hadra fogható. Lehet, hogy a hétvégén nem játszik, vagy csere lesz, de sztem a Villareal ellen már mindenképpen ott lesz. Aztán megy a válogatottbacsabimo írta:Na ja, jó volna egy sérülésmente szezon neki de ez is csak álom marad ugy néz ki..Nagyon remélem hogy nem hetekről van szó, és nem ilyen szezon lesz ez is hogy Messivel nem jááccanak együtt végig összesen 10 meccset
Na ja, jó volna egy sérülésmente szezon neki de ez is csak álom marad ugy néz ki..Nagyon remélem hogy nem hetekről van szó, és nem ilyen szezon lesz ez is hogy Messivel nem jááccanak együtt végig összesen 10 meccsetvisca el barca írta:örülök neki h megint kidőlt. kiváncsi leszek a szezonban lesz e 5 meccs mikor folyamatosan tud játszani...