Élő közvetítések
Nem volt rossz az első félidő.
Hát ez így lehet 0-0 lesz, mert bármikor kezezhetnek a 16oson belül, azt a bíró nem fogja büntetni + minden 2. visszahúzás ér lapot. Ez van
94:39 6 - 1
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Rafinha amúgy szerintem egyáltalán nem rossz, nem egy Messi, de nem is várható olyan szint tőle. Vannak jó megmozdulásai, az előző Koke lerántásnál például Suárez és Neymar olyat estek volna, hogy még mindig fetrengenének, ő meg ment tovább, ez dicséretes. De azért kell majd Messi, viszont nem biztos, hogy helyette hoznám, nagyon harcos ma, annyi baj van vele egyedül, hogy néha eltűnik.
Messit hozni kell mindenféleképpen. Rafinha annyira gyenge, hogy szóra sem érdemes. Most nyomja meg azt a félidőt Leo legfeljebb szerdán megint pihen.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Pedig tényleg nem kapott...Tobias88 írta:Nem mondjátok komolyan, hogy Koke nem kapott utólag sárgát. Ilyen nincs, ezt a bírót vissza a tanfolyamra...

Vicc az egész. Csoda hogy most megadta Filipének, a másik tajparasztnak.
Nem mondjátok komolyan, hogy Koke nem kapott utólag sárgát. Ilyen nincs, ezt a bírót vissza a tanfolyamra...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Persze visszatrántásért se kell adni sárgát,dehogyis... sőt le is rúghatta volna, biztos ami biztos 

Messi padról lehozza nekünk, csak ne kapjunk addig.
Nem, hónapok.palesz77 írta:Napasztmek.. Lejön a legjobbunk, szuper. Remélem nem hetek lesznek..
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Na azért két spangli között kioszt egy komolyabb aszisztot is Matyi. Amúgy simán hozni kéne ezt a mait. Ez az Atlético egy nagyon nagy nulla, mi meg elszórakozzuk a helyzeteinket.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
2 ziccer eddig, egyet legalább be kellett volna rúgni egy ilyen meccsen. Nem jó előjel, de legalább a csapat eddig jó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2015.09.12. 21:08:50-kor.
Ezeket a kezeket miért nem akarják észrevenni?
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Mondtam én a kezezéseket.. 

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szenzációs, második kezezés ,persze semmi...
Amúgy hatalmas helyzet volt.

Amúgy hatalmas helyzet volt.
Újabb kezezés..........
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nehogy leadd te meg..
Végülis csak tök üresen állt ott Suárez..
Robi közbe mit durrantott kapásból, kár hogy fennakadt, jó lett volna az szerintem.

Robi közbe mit durrantott kapásból, kár hogy fennakadt, jó lett volna az szerintem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.09.12. 21:07:00-kor.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Matyi mikor is játszott utoljára? :/
Lassu lessz ő ide,szerintem megeszik, de ne legyen igazam
Én most hoznám Messit, amíg ilyen gyors a csapat.
Lassu lessz ő ide,szerintem megeszik, de ne legyen igazam
Én most hoznám Messit, amíg ilyen gyors a csapat.
-
- Jugador del Barça
A góllövőnk.. :/ Félidőbe azért remélem jön Messi.
Könyörgöm csak ne Mathieut...
Hát Vermalen már nem fog gólt lőni.
- Normandia
- Director del Fútbol
Verma megint lesérült. Hihetetlen ez a pech.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Na, akkor Vermát elvesztettük!
Verma megsérült... Szegény, jobbulást!