Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
abszolút el tudom fogadni az érveidet, bár van, amit másképp gondolok.Guardiola írta:Ha jol sejtem itt Eto'o ra gondoltal. Annyit meg hadd tegyek hozza, hogy mindenki egy szigoru edzot vart (szerintem Guardiola is az lesz) legtobben Mourinho szemelyeben es elfelejtitek azt hogy Eto'o-t nem lehet rekcumozni minden aprosagon megsertodik millio egy pelda volt erre.Boixos írta:....
Helyretevos beszelgetes? valoszinu csak rontana a helyzeten... Mindenki csak a sikerre es a golokra tud gondolni szamomra fontosabb hogy ki milyen ember es hogy viszonyul a klubbhoz...
jaaaa így már értembarca99 írta:Olvasom.![]()
De Samu hamarabb beszélt arról, hogy menne. A cikk címétül függetlenül sztem még senki nem mondta konkrétan, hogy eladó, csak azt, hogy ha menni akar, akkor nem tartják meg minden áron, mint tavaly, vagy azelőtt.
honnan veszed, hogy nem eladó? nem olvasod az eurobarca híreket?barca99 írta:Bár már tegnap is leírtam, úgy látszik nem sokan olvasták. Samu nem eladó, de ha menni akar, akkor tisztes áron mehet. Akkor miért Laporta a fsz?
Ha 50-et nem is de 40 alatt nehogy eladják ha már elakarják...jah és mi miért nem igérünk KAKAért mondjuk 25milkát...Ha ök megtehetik h ilyen gusztustalan ajánlatokkal jönnek mi miért nem? csak azért h vegyék már a lapot...robben írta:Most olvasom, hogy a Milán 25 millát adna Etóért.Nem tudom, hogy ti mit szóltok hozzá, de szerintem jobb lenne, ha valaki felvilágosítaná őket a piaci árakról.
Induljunk ki abból, hogy Sheva 50 milla volt, így Etó min. 55 milla, ha el akarják adni egyáltalán...
grecki írta:Ha Eto'ot el merik adni, akkor én is csatlakozok a forradalmi mozgalomhoz... Eddig a hibái ellenére is Laporta mellett voltam, de ha ez beigazolódik, akkor nálam végleg elásta magát. Még egy ilyen csupaszív, hajtós, őszinte és ami a legfontosabb eredményes játékosunk nincsen a saját nevelésűeken kívül. Sőt, egyes kategóriákban még talán föléjük is nő. Pályafutása csúcsán van, még van benne 4-5-6 remek év.
Ráadásul, ha eladják, akkor kivel pótolják? Benzema több gurigába kerülne, mint ahány gólt életében szerzett. Eto'ot nem szabad eladni!
Ha tényleg maradna, és ennek ellenére elküldik, akkor személyen rúgom fenékbe az egész Laporta féle bagázst.Thuram21 írta:Marcán azt olvastam, hogy a "rossz hangulat" ellenére nem akar elmenni. Ha ez így van, nem szabad eladni szerintem.
Esetleg Agüerro....bár nagyon drága lenne,de hosszútávon tuti megérné!Aprieto írta:LOL
Bár kíváncsi avgyok ki az akit igazolnának a helyére aki hasonlóan szórná BIZTOSAN a gólokat. Spanyol bajnokságból senkit, mivel Villa már a Madridé lassacskán, Güiza... hagyjuk inkább...![]()
Eto'o-val mi a bajod ha jól tom 16 meccs 16 gól vagy itt körül kicsit tévedek,de ezzel mi a gond ritka az olyan csatár akinek 1.0-ás átlaga van...Szóval Eto'o-t megtartanám..barcatom írta:Egyesek azt állitják Benzema közelébese ér Etonak, hát elmondom nekik hogy Benzema a következö nagy csatárok egyike, és szerintem már az eb-n befogja nektek bizonyitani!!!! És mivel még csak húsz éves ezért nekünk ő kell és nem Eto!!
Pont. Csak pár ember nem emlékszik arra amiket tesz/tett a csapatért... SZÉGYEN!Aprieto írta:...
Egyetértek!Eto menni fog, úgy hogy jöhet helyette Benzema!!!!!barcatom írta:Egyesek azt állitják Benzema közelébese ér Etonak, hát elmondom nekik hogy Benzema a következö nagy csatárok egyike, és szerintem már az eb-n befogja nektek bizonyitani!!!! És mivel még csak húsz éves ezért nekünk ő kell és nem Eto!!
Sztem Te nem vagy normális. Már bocs.barcatom írta:Egyesek azt állitják Benzema közelébese ér Etonak, hát elmondom nekik hogy Benzema a következö nagy csatárok egyike, és szerintem már az eb-n befogja nektek bizonyitani!!!! És mivel még csak húsz éves ezért nekünk ő kell és nem Eto!!
valószínűleg közrejátszik. másrészt pedig Eto'o sem nagyon akar maradni.MQuC írta:Talán igazatok van és el kell adni. De csak akkor, ha közre játszik ő is a morál rontásában. Amúgy nem.